Direktlänk till inlägg 23 april 2011

FÖRLUST I LJUNGBY

Av OlympicFans - 23 april 2011 07:51

Det blev förlust i andra seriematchen borta mot Ljungby.

Ett trevande spel där Olympic aldrig organiserade något riktigt spel och såg allmänt bleka ut.

Efter en dryg kvart frågade mannen som satt brevid mig och höll på Ljungby

- Är ni inte bättre än så här?

 Jag svarade relativt självsäkert

- Lugn det kommer.

Tyvärr blev det aldrig någon förbättring och det var direkt svårt att skönja någon ljusglimt i Olympiclägret.

Backlinjen tycker jag såg stabil ut fram till Michael Hanssons friläges utvisning i 53:e minuten. På följande frispark gjorde också Ljungby det segrande 1-0 målet på en snygg frispark av Johan Frisk.


Denna matchen är att glömma, ny match om en vecka!


Det krävs en avsevärd inställningshöjning till nästa match och jag blir direkt förvånad om samma mittfält startar mot Nike nästa lördag.

Dawda Ngum bör vara från start, hans bollvinnande klarar vi inte oss utan och klagomålen på hans passningsspel vinner tyvärr inte laga kraft hos mig!

Det finns minst 3 st fler i startelvans som slår bort betydligt fler chanser. Skillnaden är dock att ögonen finns på Dawda.


3 i Topp utgår denna vecka pga bristande underlag. Det vill säga att ingen förtjänar beröm.

 
 
Ingen bild

fan

23 april 2011 12:15

ja du ha rätt vi var inte bra, tjänstefel 1 men varför ändra på en väl fungerande mittback som Martin inget ont om Hansson tror inte det kommer vara hans rätta plats , upp med han i anfallet eller som en yttermittfältare kör med han tills han tar slut..... Tjänstefel nr. 2 daniel S meriter i öster lb lund hmmm ja men inte mycket speltid i en del av klubbarna, det vet de flesta som följt med fotbollen ,om han nu är så bra varför Olympic? Han måste visa mer om han ska platsa, gå inte på gamla meriter, Och gällande Dawda en man för framtiden ung men ge han självförtroende, jag kunde inte beskrivit din text bättre, han borde vara given, tycker med Ilir är ett namn för framtiden Mattias H i all ära men hmmm ge Ilir speltid o självförtroende så får vi en bättre back alla dagar i veckan, Patrik s den enda som var godkänd igår samt Dawdas inhopp och Martin med när han spelade på rätt plats...Kom igen nu Hulda våga nu satsa på unga och hungriga spelare , se på Danijel självförtroende och succe, MOTIVATION SLÅR KLASS..... . I övrigt har man en blogg som denna borde man ha rätt att få välja att vara anonym eller om man själv vill skriva sitt namn utan att bli avslöjad av moderatorn, det borde vara ens rättighet förstår dig sen att det kan kännas mer korrekt om man väljer skriva sitt namn, såklart om nån skriver massa skitsnack så kan duju välja att ej publicera, samt tycker Victor borde haft poäng i förra matcehen minst en poäng .....Heja Bk från ANONYM ( hoppas jag ) ; )

OlympicFans

23 april 2011 12:38

För att förklara lite.
Under träningsmatcherna hade vi direkt svårt att hitta ett mittbackspar som funkade ihop, inte förrän när Metin och Micke testades började det se ut som om vi hade något på gång. Jag tycker även att de gjorde bra ifrån sig igår. Martin och Adnan funkade som hand i hanske och kompletterade varann på ett bra sätt. Martin hade även önskemål att få komma lite högre upp i banan. Martin har alltid varit mittfältare/forward i sina tidigare klubbar frånsett en säsong i Limhamn.
Jag hade gärna sett Micke högre upp i banan han hade bidragit till ett bättre anfallsspel tror jag, men om vi måste välja en position för Hansson så röstar jag på mittbacksplatsen i nuläget.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards