Direktlänk till inlägg 11 augusti 2013

2 röda och förlust

Av OlympicFans - 11 augusti 2013 14:19

Det har gått grus i BK Olympic 2013. Sedan serien vänt så har vi förlorat bägge matcherna och det mot 2 av seriens sämsta lag IFK Klagshamn & Tollarp.


Igår var jag inte själv närvarande då jag fått ett besök av en vän från Stockholm men Rani Hadrous var närvarande och rapporterade följande:

Han påpekade att det var lågt bolltempo och lite målchanser och att vi inte vaknade förrän vi fått vårt andra röda kort. Då började vi ta löpningar för varann och offra oss för kollektivet.

Första röda kortet var på 96:an Jetmir Haliti som gjorde sin andra raka match som mittback, kortet var det inget att snacka om tyckte Rani en friläges utvisning. Jetmir har annars imponerat och gjorde även så i den här matchen då tillsammans med Mattias Hansson som vikarierande mittback.

Det andra röda kortet kom 4 minuter senare dvs med 10 minuter kvar att spela. 2 gula på raken för snack på målvakt Filip Hillgren samt straff för Tollarp.

In i mål kom 97:an Carlos Mendoza.

Straffen brände Tollarp och Mendozas inhopp var mycket bra med 2 kvalificerade räddningar enligt Hadrous.


Olympic hade ett gyllene läge att kvittera med minuten kvar men nicken av inhoppande Oliver Berghult tog i ribban.


Backlinjen skötte sig bra men mittfältet bestående av 5 man skulle Rani vilja kräva lite mer av, tempot var för lågt och innebörden av arbetet för varandra underskattades enda fram till vår andra utvisning.


Magnus Nilsson sitter säkerligen med huvudbry!


Vad har hänt med Olympic?, fick jag ett antal sms om under gårdagen.

Svaret är inte enkelt!

Visserligen så har vi haft semestertider, ramadan och en del skador men viktigare än så, varför har så många lämnat på en halv säsong!?.

Hela vår bredd är borta vilket jag är övertygad om att det bör avspegla sig på träningar då ungdomar får ersätta de avhoppade.


Vi skall dock inte skriva fan på väggen!

Rani, Ken, Davor, Adam, Sudic, Safet & Pelle kommer tillbaka och kommer att inge struktur och stabilitet det är jag övertygad om!


VI VÄNDER TRENDEN REDAN PÅ ONSDAG I SVEDALA!


START 11:


 

 
 
Ingen bild

Hanna

11 augusti 2013 16:42

Konstigt att man säger Tollarp är ett av de sämsta lagen i serien! Vad jag kommer ihåg var detta andra förlusten mot dem i serien ! ;(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards