Direktlänk till inlägg 4 april 2015

RH-99 refererar Torn-matchen

Av OlympicFans - 4 april 2015 22:09


Matchen börjar rätt intensivt med hårda dueller och mycket kamp. Båda lagen vill mycket, speciellt torn som spelar div 2 och ville visa att det var en division större än oss. Men unga Olympic ville givetvis annat och stod upp och gav dom en match.

Intensiv start. Bollen i luften. Under 20-25 min har domaren redan vispat fram 5 gula kort, men det är jämnt spelmässigt och få chanser skapas. Vi gör några individuella misstag som Torn tar vara på, rätt grova sådana faktiskt som vi inte har råd med till serien framöver. Torn tar vara på chansen och gör både 1 och 2 mål och har med sig det i halvlek.

Frustrationen växer på många spelare och det syns på plan och det måste vi jobba bort. Unga killar lär sig och dom äldre måste ta sitt ansvar. Spelet måste också förbättras med färre tillslag på boll samt mer rörlighet utan boll.

Andra halvlek.

Torn har med sig 2-0. Vilket blir en svår nöt att knäcka. De ändrar taktik, de ligger lågt med sitt försvarsspel och spelar mer försiktigt. Vi jagar.
Vi pressar på, pressar högt och vill mer, något girigt men man har inget att förlora nu.

Vi försöker, vi har spelet men kommer sällan till avslut eller till några farliga lägen med några hörnor och frisparkar som resultat. Tiden tickar. Frustrationen växer allt mer. Trötta ben och mindre kloka beslut tas. Vi får en utvisning.
Torn bjuder inte på särskilt mycket och är klokare. De ställer om på ännu ett misstag som de stort set väntat på och gör 3-0 då det återstår en kvart kvar av matchen. Vi gör några byten men matchen är stort set över. 4-0 kommer i slutet på en hörna där vi helt enkelt inte tar vårt ansvar och låter en Torn spelare stå helt fri för att slå in bollen på volley.

Vi vet vi gör en dålig match, vi vet vi tar fel beslut och vi vet att vi måste jobba bort frustrationen som skapas när vi slarvar. Detta utnyttjar våra motståndare!!! Nånstans känner jag att vi är med spelmässigt och är jämna med Torn. Men de straffar oss hårt på våra misstag och kan helt enkelt spela position och gör det bra. Rannsakning boys!

/RH99

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards