Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

SEGER MOT GANTOFTA

Av OlympicFans - 19 augusti 2009 19:30

Viljan fanns där igen – och det leder raka vägen till serieledning!

4-0 i aftonens toppmatch i Gantofta talar sitt tydliga språk.

När Olympic är på rätt humör, när alla kämpar och hjälper varandra, ja, då är ”di gröne” rättmätiga serieledare.


I kväll hade Gantofta inte en chans och laget som kommer från Stålfarfars ort har faktiskt fått med 0-9 på de två seriematcherna mot Olympic.

- Jag kände att vi var på rätt väg igen. Vi startade försiktigare än tidigare, men tog också hand om initiativet från första stund. Gantofta skapade inte ett dugg första halvlek, tyckte ”Hulda” Hillgren.

När så Michael Hansson, planens bäste i första halvlek, rullade in 1-0 på en målvaktsretur efter Steven-skott gav det lugn över det rätt talrika gröna lägret på ringside.


1-0 var klart i underkant. Det enda oroande var att Michael Hansson fick hjälpas av planen efter en smäll över ansiktet. Detta två minuter före paus.

I andra var hemmalagets taktik knappast överraskande. Gantoftas chans att blanda sig i toppstriden var seger idag – och hemmagrabbarna försökte med alla medel. Visst såg det farligt ut vid ett par hörnor och inlägg. Men när ”Krille” Legiec snyggt skruvade in en frispark i 63:e minuten kunde vi andas ut. Ja, t o m släppa loss det stora jublet när Briar Karim två minuter senare ökade till 3-0 på ett skott utifrån efter ett snyggt anfall.  


De avslutande 25 minuterna handlade det om grönt klapp-klapp-spel, kryddat med 4-0 av Omid Hushmand i slutminuterna.

Alltså: Fyra mål av fyra ”ovanliga” målskyttar. En rakt igenom kraftladdad insats från samtliga gröna. Efter 2-0 fick bänken luftas ordentligt, alla varningsbelastade fick vila och ersättarna försämrade absolut inte det goda intrycket. En spelare som Joakim Holmberg svarade åter för ett hundraprocentigt inhopp och är väl värd den chans har förmodligen får på lördag hemma mot Hittarp då Steven Gil och Ersan Mujevic är avstängda efter tre gula. Två gula har ”Krille” Legiec, Moussa, Hansson och ”Sillen”, men som jag tidigare hävdat har Olympic bäst råd med de avstängningar som drabbar alla vid den här tiden. Vår trupp är säkert seriens bredaste. Dessutom den bästa – när viljan finns där som i kväll.  


Extra plus i dag: Murat gjorde sin bästa match, Sonny Persson stabil och säker i målet, ”Sillen” och Briar skötte innermittfältet perfekt, Michael Hansson bäst så länge han fick vara på planen och Steven jobbade som aldrig förr i de främre linjerna.

Ja, alla såg egentligen ut som serieledare..!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards