Direktlänk till inlägg 4 oktober 2009

SEGER MOT HÄLJARP

Av OlympicFans - 4 oktober 2009 18:20

A-laget hade ett mål i dag: Att besegra Häljarp för att få två hemmamatcher i de tre   kvalomgångar, som blir vårt lördagsnöje den närmaste tiden.

Och målet infriades tämligen enkelt.

Visserligen 0-0 efter första halvlek, men sedan satte ”Hulda” in mer A-lagsrutin och saken var klar, 2-0.

En halvtimme Patrik Burda räckte. Vår ”kvaljoker” slog först påpassligt in en Holmberg-retur i 61:a minuten. Och drog själv målvakten fyra minuter senare efter genialisk ”Krille” Legiec-pass. 2-0 och Häljarp hade inte fler krafter kvar.

- Vår första halvlek var direkt dålig. Trodde nog att de som fick chansen att visa upp sig idag skulle jobba hårdare för sin A-lagschans, summerade Peter Hillgren.

- Men i andra var det aldrig något snack. Vi borde satt ett par till…

Ja, Burda var nära igen. Hade två stolpträffar på samma Micke Hansson-hörna bland annat.

Just Hansson fortsätter att övertyga. Vass, rörlig med kanonpass från sin vänsterkant. Och lika duktig när han i andra halvlek fick ersätta skadade ”Sillen” som innermittfältare.

”Sillen” kolliderade med en motståndare fem minuter före paus, fick hjälpas av planen och hade duktigt ont i knäet efter matchen.

- Knä mot knä. Får hoppas vi får ner blödningen på en vecka. Annars känns hela säsongen förstörd. Det är ju nu det gäller, sa en bekymrad Sebatin efter matchen.

Han behövs som pådrivare och röst som väcker när det tar emot!

I dag saknades den viljan på flera håll.

De flesta sprang nog och tänkte på kvalet, ville inte dra på sig onödiga skador eller varningar (två gula i dag hade betytt avstängning första kvalronden).

Men nu kan Olympic gå in i årets viktigaste matchsvit. De tre närmaste matcherna sätter plus eller minus för hela säsongen!

Jag tycker ändå vi har en trygg grund. Efter kryssplumparna mot Hyllie och Torekov har vi radat upp fyra raka segrar och 15-4 i mål. Glädjen och förväntningarna finns i det gröna lägret. Vi har dessutom två hemmamatcher i fyralagsserien, där dock bara vinnaren går upp.

- Jag tycker det ser bra ut. Vi har faktiskt bara förlorat en hemma i år, vi har en bred trupp och vi är beredda, försäkrar ”Hulda” Hillgren.

Det är många som fightar om platserna. I dag visade åter Patrik Burda att han är ett prima tillskott som forward. Fem mål på fyra matcher är talande.

Bra var även ”Krille” Legiec, som fick chansen i anfallet. Vår tidigare back fann sig snabbt tillrätta där och briljerade med fina pass och snygga dribblingar. Ett härligt trumfkort att stoppa in för att ändra spelbilden, vilket även gäller för Omid Hushmand, snabb forward, som för ovanlighetens skull blev mållös i dag, men var väldigt nära ett par gånger.

Unge målvakten Oskar Karlsson skall också ha beröm. Han kom snabbt över debutnervositeten och var säkerheten själv med ett par fina utrusningar som extra bonus.

 Vi har rätt att känna optimism. Tar grabbarna sitt ansvar och ger allt i varje match så finns div.III runt hörnet!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards