Direktlänk till inlägg 19 november 2009

SVEDALA RUSTAR MED EN OLYMPICARE

Av OlympicFans - 19 november 2009 14:54

Ola John-Jönsson är som sagt klar för Svedala IF hans moderklubb är BK Olympic.

Ett riktigt bra nyförvärv som ska testa lyckan i de högre divisionerna.


I år gjorde Ola John-Jönsson 28 mål på 16 matcher för Skabersjö IF i division fem. Nästa år blir det spel i grannklubben Svedala IF, som därmed fått ett riktigt hett nyförvärv inför året som nykomling i division tre-fotbollen.
- Åtminstone hoppas vi det. Målsinnet finns där i alla fall. Att Ola inte spelade ännu fler matcher och gjorde ännu fler mål för Skabersjö berodde på att han ryckte in i lumpen. Det kommer att påverka även hos oss under våren. Men han är i alla fall ledig under helgerna, säger nye Svedala IF-tränaren Kalle Palm.


Tidigare har Svedala IF gjort klart med Johan Rundquist, som återvänder efter ett gästspel i FC Trelleborg. Fler nytillskott är på gång.


Troligen slutar dock tre spelare. Det handlar om Magnus Hedberg, Jocke Sandell och Albert Spiljak. Den senare kan eventuellt bli aktuell som backup ifall det skulle behövas under säsongen.
- Albert tittar på lite olika alternativ, gärna som tränare. Han har sagt att blir det inget kan han tänka sig att fortsätta ställa upp för Svedala IF, men det är inget vi utgår från. Om han kan är det bra, med all sin rutin är han väldigt nyttig, säger Kalle Palm.


NYFÖRVÄRV 3


Vi är mycket glada att meddela att vi återigen lyckats kontraktera en mycket lovande ung spelare. Patrik Larsson, försvarare som är fostrad i IFK Malmö och via Bunkeflo förra säsongen representerade Harrie-Kävlinge FF, har inför säsongen 2010 valt att representera Svedala IF. På sina träningar med oss har han visat att han kommer att tillföra mycket glädje och spelintelligens, och det ska bli oerhört inspirerande att följa hans fortsatta utveckling.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards