Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Krille & Adnan

Av OlympicFans - 29 november 2009 22:03

Känslorna svallar verkligen här i Olympiclägret. En massa kommentarer rörande övergångarna mellan klubbarna och inte är det väl så konstigt!

Jag skrev själv en hårt kritisk text till Nordström strax innan sillys start. Ingen text jag ångrar men jag skrev den i ett känsligt läge. Att Lilla Torg värvar Kristian Legiec och Adnan Gerzic är inget konstigt.

Kristian har haft svårt i år men han besitter en talang som man inte hittar i många småklubbsspelare. Kristian har haft Peter Hillgren som tränare under många år och behöver en ny röst att lyssna till. Fullt förståligt om han byter klubb.


När det gäller Adnan känns det lite värre!

Adnan kom förra året ifrån just division 2 med Malmö City. Han hade svårt att ta en plats där och lär få känna på konkurrensen även i Lilla Torg.

Det som förbryllar är inte att han vill spela i 2:an utan det faktum att han lämnar en klubb i medvind som han har möjlighet att spela division 2 fotboll med redan nästa år. Det skall tillägas att det är hans moderklubb! Att återvända till den blir inte lätt.


Att Lilla Torg kommer dra nytta av Kristian & Adnan är det inget snack om.


Olympic som tänker rida på vågen vill såklart behålla sin stomme. Att det förekommer bittra kommentarer anser jag vara av godo.

Här i denna klubben finns själ, hjärta och folk med ambition. Spelare kommer och går! så är det och det drabbar alla klubbar.

Hänger vi upp oss på att spelare vill byta klubb så blir vi sårbara.

För vår del är det bara att gå vidare.

 Vi kommer att ha ett slagkraftigt lag det lovar jag.

13 riktig bra spelare som klarar sig i 3:an är redan klara, vi behöver bara krydda till vår trupp lite.


För många värvningar är aldrig bra!

 Glöm inte bort att vi har några av malmös absolut bästa ungdomar! 


Till sist vill jag önska Adnan och Kristian lycka till i framtiden och tack för detta året det har varit kanon!

 
 
Ingen bild

x-player

1 december 2009 07:25

Adnan gjorde ju likadant för nåt år sen när han gick till kirseberg, då va det ett jävla liv om det. sen tar man ändå tillbaks han.(då passar det). sen när han lämnar igen då är han inte mycket värd än en gång. Adnan är en bra kille, duktig fotbollsspelare som kommer saknas i olympic,inget snack om det. SKÄRPNING olympic, spelare kommer o går så ser det ut i fotbollen i dag. ni kan inte gnälla och snacka skit om spelarna när dom lämnar föreningen. ni kanske kommer behöva deras tjänster i framtiden och då är det viktigt att man har en bra relation till de som vill lämna för att pröva något nytt.kan lätt vara så att dom väljer bort olympic nästa gång,för dom minns hur det var när dom lämna föreningen senast.

 
Ingen bild

Tomas

1 december 2009 10:14

So what. Ola lovar att bko springer igenom trean. Då e de väl bara att träna snabbhet så det går fort.

 
Ingen bild

Grön

1 december 2009 10:55

X-player Denna sidan är till för att folk ska få vädra sina åsikter och kommentera diverse diskussioner på gott och ont. Det är inte så att Olympic som klubb står för allt som skrivs på denna sida. Det är demokrati! Då får spelare räkna med att få både ris och ros.

 
Ingen bild

Klas

1 december 2009 15:58

Tror olympic får det svårt att vinna trean. Men 2 blir dom nog sämst.

 
Ingen bild

Hemlig

1 december 2009 16:01

Ja har haft kontakt med adnan konstant och det är olympicfans son har gjort ett misstag gällande adnan. Killen har under alla sina år i olympic varit en av de bästa med sämsta kontrakten. Under säsongerna i olympic har han aldrig klagat och alltid gjort sitt yttersta. Olympic kunde haft adnan detta året men erbjöd killen ett pinsamt kontrakt baserat på hans prestation under året. Då hörde LT av sig och det är klart lockande att spela i högre divisioner. De erbjöd honom kontrakt som han tyckte var rimlig och beslutade att ge det en chans på träningarna och matcherna. Killen är hur bra som helst och så står vi och dömmer honom. Enl vad jag läser så verkar ni inte vilja ha tillbaka honom om han nu byter klubb. Alla borde ta och önska killen lycka till utan några baktankar.

 
Ingen bild

x-player

1 december 2009 17:18

Grön. Det förstår jag oxå.Alla får ha sin egen åsikt, det är ju det som är så härligt med fotbollen alla tycker och tänker olika. men nu råkar det vara så att jag vet hur det är just i denna fråga.Har själv varit i den sitsen och har sett andra genom åren som varit i den.

 
Ingen bild

Så är det

1 december 2009 17:40

Adnan platsade inte i Kirseberg,när de låg itren!! Detta är fakta.

 
Ingen bild

Grön

1 december 2009 22:54

Hej X-player vad menar du med skärpning Olympic??? Du kan ju inte snacka skit om klubben när det är privatpersoner som ventilerar på denna sidan. Vad jag vet och hört så ville Olympic behålla Adnan och ingen som jobbar för Olympics räkning har snackat skit om Adnan, för precis som du skrev så är han en kanon kille både på och utanför banan som alla i laget gillar

 
Ingen bild

en grön

2 december 2009 20:28

adnan klar för olympic ett år till det fixa man snabbt med lite snack :)

 
Ingen bild

Källa

2 december 2009 22:26

Adnan klar för Olympic.

 
Ingen bild

Micke

3 december 2009 06:52

Just lite snack och mer pengar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards