Direktlänk till inlägg 10 december 2009

MAN KASTAR VÄL INTE SKIT PÅ OLYMPIC!?

Av OlympicFans - 10 december 2009 06:25

Olympic har blivit kritiserade utan någon direkt eller förklarad anledning.

Kompisarna Anders Nilsson & Martin Rengbo, fädrar till den läsvärda bloggen "Firman" var i lördagsmorse ute med en rubrik på en blogg som få fotbollsföreningar skulle ha accepterat rakt av!

Rubriken löd ungefär så här

 "Försmädligt värre! Och ett Svinaktigt Olympic"

längre ner kunde man finna några rader rörande Olympic

”BK Olympic är enligt uppgift Malmös svinigaste lag. Och då
menar vi inte att deras spelare drabbats av någon influensa”
 


Sådana här rader kan man inte låta gå ohämat förbi om det gäller en klubb man bryr sig om.

 

Jag ringde Ola på lördagsmorgonen och förklarade vad jag läst. Ola ringde sedan upp Martin Rengbo och allt resulterade i en text från Olympics håll.


Försvarstext från Olympic!


Så, äntligen fick man chansen att skriva på världens mest kända
blogg. Men det kostade firman en del fina slantar. Det vill jag lova!

Eftersom alla verka törsta efter information om BK Olympic så ska jag berätta hur historien mellan Lilla Torg FF och Olympic började. Många rykten cirkulerar kring vad som har hänt, vad som blivit sagt osv. Detta är vår version av händelserna. Fotbollsfolket får dra sina egna slutsatser och LT har med all säkerhet en helt annan version.

Peps i LT:s F-utskott (omdöpt av oss) ringer oss ang. Patrik Burda och säger lite tufft att de ska ha honom. Jag talar då om för Peps att det får vi se. Några dagar senare ringer jag upp LT och meddelar att vi är mycket intresserade av Irfan Mujevic. Detta grundar sig i att han och brodern Ersan, som redan är hos oss, vill spela tillsammans i BK Olympic.

Några dagar senare kontaktar vi LT och meddelar att Irfan skrivit på för oss. Vi får också reda på att en av våra spelare, Kristian Legiec, tränar med LT och eftersom Krille inte ingår i våra planer 2010 så låter vi honom gå utan någon inblandning från vår sida.

Kort därefter gör vi klart med Patrik Burda som stannar kvar i BK Olympic 2010.

Några dagar senare så ringer LT igen nu angående vår spelare Adnan Gerzic. Adnan tränade med LT i ett par veckor och spelade 2 matcher. Vi läser helt plötsligt i media att Adnan var klar för LT. Inget att göra åt detta, tyckte vi, men plötsligt så kommer det fram uppgifter på att Adnan inte har skrivit på för LT och detta visar sig att det är sant. BK Olympic tar då kontakt med Adnan och då väljer han att spela i BK Olympic 2010.

Nu märker vi att LT inte tycker det är roligt längre. Pajkastningen tog fart på allvar, men detta är egentligen ingenting mer än lite tjafs i Silly Seasontider.

Det hela började så smått lugna ner sig då vi kontrakterade Viktor Borggren från LT. Viktor ville prova något nytt och intressant och valde spel i BK Olympic nästa säsong. Bra för oss, men tråkigt för LT, men jag är helt övertygad om att LT hittar lämpliga ersättare för både Irfan och Viktor.

Det kan lätt bli lite irritation mellan klubbar i dessa tider, men vi har en mycket bra relation med de flesta föreningarna i Malmö och i Skåne. Blir vi attackerade försvarar vi oss på bästa sätt.

Och tills sist så håller jag med LT i ett avseende. Pengar är inte allt. Man kan också erbjuda bra tränare, bra ledning, bra organisation samt en härlig kamratanda. Detta är något som vi är mycket bra på.

Vill avsluta med att ni på Firman inte glömmer min ersättning för detta bloggandet.

Hälsningar Ola Larsson, sk pengahora i BK Olympics fotbollsutskott.


 

 
 
Ingen bild

Krille

17 december 2009 09:59

Ola är kung så e det bara.

 
Ingen bild

Nille

6 april 2014 08:50

Kingen is back!!!

 
Ingen bild

Nolla

6 april 2014 08:50

Kingen id back

 
Ingen bild

Larsi

11 september 2014 00:27

Skål

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards