Direktlänk till inlägg 2 april 2010

En match med mersmak

Av OlympicFans - 2 april 2010 17:35

Idag blev iallafall jag lugnare än på länge.

Många spelare som var bra idag och även ett spel som stundtals övertygade.


Hulda valde att spela Irfan Mujevic som mittback ihop med Martin idag, bland annat för att spela han mot Veberöds fysiska anfallare Viktor Rosberg.

Irfan gjorde det mycket bra, Viktor Rosberg är en spelare av rang och absolut inte lätt att handskas med. Irfan lyckades bra och var bäste man i backlinjen idag, dessutom visade han även att han har blick för spelet och kan lugna ner genom att bredda med en passning.


Vi tog inte bort Rosberg helt, han var högst delaktig hela tiden, men vi gjorde honom uddlös. Han är en anfallare som spelar 2 divisioner för långt ner enligt min åsikt.


Åter till matchen!

Första halvlek var ett ställningskrig där vi kanske stod för bästa spelet, men Veberöd såg hotfulla ut. Moussa var pigg och vårt enda vapen offensivt, väldigt rörlig och irrationell.

I en kollission med egen spelare (Ersan) tog sig Moussa för ansiktet och domaren borde blåst för huvudskada, men spelet fortlöpte en stund innan han uppfattade situationen. När domaren kom fram till Moussa, uttryckte han sitt missnöje på ett högst ovårdat sätt som självfallet renderade i utvisning i den 38:de matchminuten av första halvlek.

Eftersom det var träningsmatch fick vi ersätta Moussa, annars hade matchen sett helt annorlunda ut.


In i handlingen stiger Patrick Svensson, vår anförare och första målgörare.

Patrick gör 1-0 i andra halvlek på ett skott utanför straffområdet.


Hulda gör byte på Murat och in kommer Faruk Senli.

Faruk tar över tillställningen helt och hållet och serverar den ena öppnande passningen efter den andra.

Faruk har ett spelsinne och en vänsterfot som är få förunnat. Idag spelade Faruk snyggt och känsligt fram Magnus som avlutade högkvalitativt 2-0.

Efter det gör Faruk själv 3-0 på en genombrytning och avslutar i höger burgavel.


Faruk får 3:an av mig idag! Han har kvaliteter som ingen annan besitter och avgör på så sätt denna matchen.


2:an delar Irfan & Dawda på idag.

Irfan var jättebra som mittback

Dawda var bäste man i första halvlek för att i andra bli utbytt mot Adnan, kom in igen i ett senare skede och var bra igen.


1:an får Patrick Svensson  & Viktor Borggren.

Patrick är en riktig klasspelare, var han än spelar så gör han det bra.

Viktor var bättre än på länge, kom även till sin rätt som högerytter.


Hulda får mitt x-tra plus.

Gång efter annan har Peter fingertoppskänsla i sina byten!

Det är ofta Peters byten genererar önskad effekt.

Ibland undrar jag vad han gör, och han gör helt rätt!.


Roligt att bevittna er idag grabbar, Grattis till segern

 
 
Ingen bild

grönast

3 april 2010 00:27

Klockren analys Hazi.... Backlinjen var riktigt stabil i första och det känns som Irfan hittat sin rätta plats är klart bättre i backlinjen än på mittfältet...... I övrigt håller jag med Facke gjorde ett bra inhopp, Dawda var riktigt bra med... Skulle vara intressant och se Patrick S i anfallet. Han är riktigt vass och Ersan har väl inte visat bästa formen än så länge...

 
Ingen bild

grönast

3 april 2010 00:45

P.s Glömde med att skriva, en rättelse på din text, och det var inte Dawda som krockade med Moussa, det var Ersan...... Annars är jag enig med dig i texten ovan :)

 
Ingen bild

Mattias H

3 april 2010 09:09

Har korrigerat nu.
Tack för hjälpen/ Hazi

 
Ingen bild

domare

3 april 2010 14:22

det finns ingen regel att man måste blåsa av för det är en huvudskada det är domarens som dömer om det är allvarligt nog att blåsa eller inte

 
Ingen bild

support

3 april 2010 18:36

irfan är grymm som back men han behövs på mittfälte det jobb han lägger ner i defensiven märks inte lika mycket som när han spelar back irfans positions spel är i stort sätt perfekt framför backarna, vinner många nick dueler och närkamper, och en väldigt viktig sak han spelar enkelt tappar sällan boll. Håller med hazi irfans blick för spelet är mycket bra med en enkel passning spel som lugnar ner spelet, och vi kan börja om i lugn och ro,irfan vann nårkampen mot viktor rosgren på mitten och spelade fram facke till 3-0 målet facke va riktgt bra med en guda vänster fot prickade han viktor som nickade utanför från ca 2 meter viktor var mycket bra i fredags han har komit igång patrik s med sina djupleds löpningar hotade framot hela tiden patrik plaserade ett fint skott i målet det såg enkelt ut men ändå inte målvakten kunde inget jöra. Dawda rörde sig hela tiden och var bra,ung låvande spelare ta vara på han.

 
Ingen bild

Green Fan

3 april 2010 22:39

Läste din kommentar, av folk som var på samma match, och definitivt kan fotboll. Och tidigare matcher, som jag själv sett de flesta. Så vill jag påstå att Hittills har Irfan varit väldigt osynlig på mitten. Rent ut sagt dålig, hyfsad mot sämre motstånd men mot bättre har det inte hänt mycket. Såg inte den i Veberöd men från olika håll så har jag hört att Irfan var grym på backen, men på mitten typ som i tidigare matcher inget extra slår ganska mycket felpass, chansbollar och känns inte som han orkar. I andra matcher som jag själv sett känns det som han blir väldigt lätt stressad till felpass eller slarviga pass, ta Viktor eller Patrick S han rubbar definitivt ingen av dem. Inget illa ment Irfan men det är väl bättre att vara riktigt bra på en position en medelbra på en.. Låter som nån vill skriva in dig på mittfältet eller rent ut du själv som skriver. Ja du har rätt i övrigt Patrick var tydligen jäkligt bra, samt Facke Dawda, Victor och du själv fast då på backen.

 
Ingen bild

support

4 april 2010 20:56

till green fan jag håller med dig irfan har inte varit så bra på tränings matcher men han var inte ensam om det, det är fler som har varit dåliga men är på rätt väg,i fredags så slåg han inte en ända fel pass, så den informationen du har fått är helt fel.det spelar ingen roll om han spelar på mitten eller backlinjen bara olympic vinner matcher så är JAG GLAD!!!det viktigaste är att vi har en bra lagkänsla och att alla spelare är lika viktiga hejjjja olympic!!!!!!!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards