Direktlänk till inlägg 5 juni 2010

Christer efter matchen

Av OlympicFans - 5 juni 2010 19:39

En rejäl utskällning i veckan – och det gröna smilet kom fram igen.

En fem-etta mot jumbolaget Pelister i eftermiddag betyder att BK Olympic ryckte åt sig ett försprång på fem poäng i toppen!


-Efter segern mot Svedala trodde alla att dom var kingar. Onsdagsträningen var slö och oinspirerad så jag skällde ut hela gänget och undrade om de överhuvud taget var intresserad av att spela fotboll, avslöjar ”Hulda” Hillgren.


På torsdagsträningen var det full satsning igen och ledarstaben förstod att det aldrig skulle handla om underskattning mot Pelister.


Efter 23 minuter stod det 2-0, i paus 4-0 och åtta minuter efter pasusen satte Burda 5-0.

Pelister behövde ”rugbyhjälp” för sitt enda mål, en kvart före full tid.

-Bollen studsade snett i hålet efter rugbystolpen framför mitt mål, förklarade Johan Mårtensson.


Men det betydde ingenting. Från första sparken var det Olympics match. Vilja och kunnande rakt igenom och motståndarna hade högst två bollar mot vårt mål.


I övrigt gav alla allt, kunde och borde kanske satt ytterligare tre, fyra mål mot ett motstånd, som var det hittills sämsta.


5-1 var dock bra även för målskillnaden.

Försvaret hade inte mycket att göra, speciellt Martin Pedersen (härligt frispark i krysset till 3-0) och Adnan Gerzic (hans snabbhet tog hand om alla attacker) höjde sig.


Innermittfältarna Irfan Mujevic och Dawda Ngum är kanske inte de elegantaste mittfältarna i serien, men deras säkra pass är enkla och vägvinnande och deras försvarsspel skulle jag betala mycket för att slippa som motståndare...


Framåt ser det också bra ut. 19-9, det kan inte vara tur alltihop...

Patrik Burda gjorde två mål i dag (1-0 efter perfekt Martin P-hörna. Viktor irriterade, Burda var också där, men målvakten schabblade den över linjen).


-Klart det var mitt mål. Och förresten gjorde jag ett i år som Omid fick, skrattade Burda efter slutsignalen.

Vilket lär betyda att han gjort 7 nu.

Han vapenbroder Ersan gjorde 4-0 före paus på perfekr Burda-pass, lika perfekt som det Faruk serverade Burda vid 5-0. Möjligen som tack för det pass Burda slog när Faruk puttade in 2-0 efter retur från släpphänt målvakt.


-Nu måste vi bekänna färg de tre som återstår innan sommaren, Balkan borta, IFK Trelleborg hemma och IFK Malmö borta. Kan gå hur som helst, säger ”Hulda”, som dock inte vill hålla med om den allmänna klagosången ”Olympic har bara haft tur”.

-Vi har faktisk vänt och vunnit i slutkvarten i de flesta matcherna.


Vi är bra tränade, grabbarna missar inte en träning och vi har härlig stämning i truppen.


-Ska inte heller glömma att vi haft många skador och avstängningar och aldrig ställt upp med samma lag efter vartannat. Ett tecken på att vi har härlig bredd!


Och mot Balkan tvingas mål-Martin och Magnus Olsson lämna återbud. Patrik Svensson är också ett frågetecken. Skall besöka läkare i veckan.


Men så länge viljan ersätter återbuden finns vi i serietoppen!


CHRISTER BJÖRKMAN

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards