Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

3 i TOPP

Av OlympicFans - 13 juni 2010 13:17


3 i TOPP

Alla älskar en fighter. Och mot Balkan hade vi två. Det är därför dessa båda belönas med tre poäng i en match, som annars hade konstiga svängningar. Nervös grön start, men snabbt klart grepp och dominans. 2-0 i paus och allt kändes tryggt.

Men i andra halvlek med kraftig vind i ryggen och en utvisad motståndare blev vi plötsligt övermodiga och nonchalanta. Faktiskt både försvars- och anfallsmässigt.

2-1 och 3-2, onödigt, onödigt. Detta var en match vi kunde och borde vunnit klart.

Seger och fortsatt klar serieledning är det som värmde mest. Och spelet när det fortfarande var match i första halvlek.

Jag vill dock påminna om att vår bredd är strålande, seriens bästa. Inhopparna skäms inte för sig. Vem har råd att starta en match med spelare som Patrik Svensason, Moussa och Murat på bänken..?

Och så gav Sonny Persson i målet en påminnelse om att vi har två förstklassiga keepers.

Den fina gröna bredden kan räcka långt i år!

Här mina toppbetyga från matchen mot Balkan:


3 poäng:

Ersan Mujevic. Sliter, jobbar över 90 minuter. Och gör mål! 1-0 var lika snyggt som Sydafrikas Tshabalalas. Bara i andra krysset och med vänstran. Ersan är en viljemänniska som hatar att förlora. Var efter matchen riktigt förbannad för att vi inte dödade matchen när vi hade massor av frilägen. Pang i nätet i st f en massa kompispass är Ersans melodi.

Dawda Ngum. Är inte längre ”säsongens överraskning”. Dawda är ju lika bra och stabil i varje match. Balkan var varnat och golvade vår mittfältsdynamo tre gånger med omplåstring som följd. Men Dawda reste sig upp varje gång och fortsatte sina framgångsrika härjningar över hela planen.


2 poäng:

Irfan Mujevic. Trivs perfekt i par med Dawda på innermittfältet och har nu vuxit fram till den storspelare vi värvade. Ersans brorsa är också en fighter som inte kan stava till ”hederliga förluster”. Han inledde suveränt nu också, men stukade foten efter 44 minuter och får därför nöja sig med 2 poäng nu.


1 poäng:

Daniel Karlsson. Öppnade matchen suveränt. När andra darrade tog Danko hand om försvarsinitiativet. Och han fortsatte stabilt, har tydligen hittat tillbaka till storformen igen. Nu fick Danko dock inte chans att dominera fullt ut eftersom Balkan blev en man kort och släppte sin högerkant i andra halvlek.

Faruk Senli. Fortsätter övertyga. Sympatiske Fakke visste att han fick slåss för en ordinarie plats och ökade träningen ordentligt. Spelsinnet och målsinnet har alltid funnits, nu har han kondition och rörligheten också. ”Micke Hanssons plats” är inte ledig längre!



Ställningen efter 9 omgångar
SpelarePoäng 
Dawda Ngum15 
Martin Pedersen9 
Patrik Burda9
Ersan Mujevic7
Adnan Gerzic7 
Moussa Youssuf5
Irfan Mujevic5
Johan Mårtensson4
Patrick Svensson4
Magnus Olsson3
Faruk Senli3
Linus Nilsson2
Viktor Borggren2 
Daniel Karlsson2
Murat Kücükvardar1


Olympic




Johan




Adnan
LinusMartinDanko



ViktorIrfanFaruk

Dawda
Burda
Ersan



Byte:

Irfan – Patrik S

Burda – Murat

Viktor - Moussa


Balkan




Festim




Ivo
AlojsaValonErnesto




Remetic
Sandy
Leutrim

Nana
Rani
Dzevad

 
 
Ingen bild

grön

14 juni 2010 12:34

Tyckte mer att det var höger kanten som stod för dem offensiva kvaliterna med Linus och Viktor. Det var väl där alla 3 målen kom från också elr har jag fel mr hazi?

 
Ingen bild

Mattias H

14 juni 2010 13:45

Nej du behöver inte ha fel för att jag tycker något annat.
Jag tyckte både Viktor och Linus hade det tufft.
De som fick poäng var de som var bra enligt Christer & mig.
Sonny Persson gjorde också några fina parader.

Segern är dock det som skall framhållas!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards