Direktlänk till inlägg 12 mars 2011

1-1 mot FCR

Av OlympicFans - 12 mars 2011 15:00

En väl genomförd match av BK Olympic mot division 1 laget FC Rosengård.

Ett skönt besket efter det olyckliga resultatet mot IFK Malmö.

0-0 i halvtid

Ett ribbskot av FC Rosengård och en svettig räddining av Daniel Pode på Pelle Holms ryckare från 25 meter var målchanserna i första. Ersan Mujevic blev utvisad i första (2 gula) och ersattes av Murat Kücükvardar. Visst övertag i spelet av FC Rosengård.


Andra halvlek var dock lite mer rolig i Olympicögon då vi började ta för oss mer och gjorde sedemera också 1-0 genom Danijel Hrvacevic. Ett fint anfall där Patrik Svensson tar emot och lägger ut till Murat som med fin precistion frispelar Hrvacevic. Danijel gör sitt andra mål för dagen (det första blåstes av för offside) på ett kraftfullt och bra sätt.

Vi var trygga och säkra och låg rätt i positionenrna.

Mycket av Rosengårds spel gick genom deras högerkant där Stefan Ilic senare Hicham Ali huserade. Mattias Hansson som hade Stefan emot sig sköte sig utmärkt.

Överlag så skötte sig backlinjen bra mycket bra och det enda målet som släpptes in var en boll mellan mittbackarna till Salif som avslutade felfritt.


Ett bra fall framåt och alla skall ha med väl godkännt.

Murat gör en av sina bättre matcher och fortsätter han på detta sätt med få tillslag och hårt arbete blir han en riktig joker.

Danijel fick forwardsplatsen brevid Ersan och senare Patrik S, även han gör sin bästa match och gör mål för andra matchen i rad. Tuff och ordentlig och ett sjuhelvetes jobb precis så det ska se ut!



BK OLYMPIC





Filip Hillgren




Pelle

Holm

Metin

Hamid

Martin PedersenMattias Hansson




Patrik SvenssonDaniel SvenssonViktor BorggrenBlerim Mullici





Danijel HrvacevicErsan Mujevic









Ken

 Hansson



Salif

 Jönsson


Hicham

 Ali

Emil

 Vidovic

Kelly Omeounu

Stefan

 Ilic





Jens NordströmAmar MuharemovicAdnan GerzicFredrik Nilsson





Daniel Pode





FC ROSENGÅRD
 
 
Ingen bild

Publik!

13 mars 2011 16:44

Ville bara fråga om vf Danijel hracevic inte får chasen i anfallet tidigare för han ser utt att trivas på den positionen bättre än ytter?

OlympicFans

14 mars 2011 07:02

Ja visst ser han bättre ut där.
Dock har han testats flera matcher i U-laget fom forward så Peter & Tommy vet hur han fungerar där.
Jag tror att de ville se honom som ytter för att det är hög konkurrens i anfallet samt att han har en stor arbetskapacitet som med fördel hjälper en som mittfältare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards