Direktlänk till inlägg 16 mars 2011

SEGER I MM

Av OlympicFans - 16 mars 2011 07:38

VI gick av banan igår kväll med en seger på 4-2 mot Husie. Segern gläds vi åt resten lägger vi bakom oss direkt efter detta korta referatet.

Det är en himla berg & dalbana  i vårt spel. Att från ena matchen spela jämnt med division 1 lag till att nästa match chokas av ett division 5 lags naivitet.

Truppen vi har är stor och många spelare skall testas. Det var självklart att Olympic vilade några spelare till denna matchen men ersättarna skall förhoppningsvis vara jämn goda och när tillfälle ges sno platsen från sin tillfälliga överman i startelvan. Så tycker iallafall jag att alla ska konkurrera.


Igår vill vi glömma hela första halvlek.

Hade Husie haft kvar förra årets  forwards hade det kunnat se illa ut.

Vår backlinje var ny, ett test som inte föll väl ut.

Wisam född 94 fick chansen som mittback något jag kan tycka är orättvist mot personen i fråga. Skall han få en chans så bör han ha en trygg backlinje med sig och när så inte var fallet är han självfallet inte personen som tar tag i 3 tidigare seniorspelare och tar befälet.


Positivt med gårdagen var Matars återseende i målprotokollet. 3 nya pyttsar av denna målmaskin. Tillskillnad  från Hyllie matchen var det 2 spelmål och 1 frispark. Redan tidigt i matchen hade Matar chans på mål men brände 2 fina lägen.

Moussas andra halvlek var också värd ett omdöme. Moussa dödar matchen med sitt 4-2 mål, jobbade oavbrutet offensivt & defensivt. Får ett plus för sin insats.


Det sista och tredje pluset har jag svårt att ta ut. Det står mellan Linus, Rani och Viktor.

Linus - ger en trygghet direkt i försvaret, samtalar med alla och får dem att jobba rätt. Dock utgår Linus 5 minuter före full tid men en befarad bristning i baksidan av låret.

Rani - hittar luckorna samt förändrar spelet en smula.

Viktor - fortsätter sin dominans på mittfältet, krigar och är ständigt ett passningsalternativ.

Mitt plus faller på Linus Nilsson.

 
 
Ingen bild

Lasse

16 mars 2011 15:56

"Hade Husie haft kvar förra årets  forwards hade det kunnat se illa ut."
Det såg nog så illa ut ändå då jag tyckte Husie var de som spelade fotboll. Hade Husie haft kvar förra årets fw så hade man inte spelat den fotbollen man gör och jag inbillar mig att glädjen inte heller hade funnits i resten av laget. Kommentarer?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards