Direktlänk till inlägg 8 maj 2011

STABIL SEGER HEMMA

Av OlympicFans - 8 maj 2011 11:40

Det blev eb stabil hemma seger för Olympic med 2-0 och siffrorna kunde ha sprungit iväg på slutet.


Till skillnad från förra veckans spel mot Nike så hade vi inte samma skärpa dessutom så hade konstgräset i Lomma satt sina spår i Patrik Svenssons ljumskar så något spel för honom blev det aldrig i gårdagens match.

Istället tog Ersan Mujevic hand om targetrollen.


Det var mycket ställningskrig i första halvlek, Blerim på vänsterkanten fick sin förre detta lagkamrat Johan Israelsson mot sig och man får väl säga att Johan fick ett visst övertag. Men enda gången Blerim slår Johan blir det också mål på.

Så här gick det till:

Det börjar med lite inside gnabb mellan Ersan Mujevic & Martin Pedersen som båda två verkar vara missnöjda med vice versa prestation.

 Jag som åskådare kan hålla med båda parter, bollarna som lyftes upp var allt som oftast i tomma intet och de som träffa rätt hade forwards svårt att få ut något av. Men det korta grälet som inte kändes speciellt bra i ett Olympichjärta gav rätt så snabbt resultat.

Boll mot Ersan som med en fin prestation vänder bort sin uppvaktare och lägger ut till vänster på en akutrusande Blerim Mullici och i dessa lägen är Blerim fantastisk, Blerim tar sig ner mot kortsidan och hittar in till en perfekt löpande Patrik Burda och vår skyttekung har presenterat sig i årets division II 1-0 och ett mycket fint mål, skönt för Burda och skönt för Olympic.

1-0 står sig till paus.


I andra tycker jag vi presterar en klart godkänd fotboll och vår backlinje skall ha stort beröm som i sin fjärde match för säsongen återigen agerar harmoniskt och är vår bästa lagdel.


2-0 kommer sedemera också nu på en fast situation från vänster till bortre stolpen på Metin Hamid som nickar in i röran där Viktor Borggren håller sig framme och stöter in 2-0 till Olympic.


När Linsdal flyttar fram laget och försöker nå en reducering så känns det som att Olympic är närmare att förstora sin ledning än att Linsdal kommer in i matchen.


Ersan har 2 stora möjligheter, en när Burda läckert chippar mellan backarna till en frilöpande Ersan som inte når eller missar bollen(ypperligt läge).

På den andra lyfts bollen mot en fhelt alena Ersan på bortre, också snyggt anfall.


Michael Hansson som kom in hade sina möjligheter han med.

En frispark i kanonläge och en situation som Micke snappar upp på egen hand då motståndarna slarvar i sitt passningspel i backlinjen, avslut men utanför.


Rani även han gör ett piggt och kreativt inhopp med lite tur gör han minst ett mål idag bla ett friläge bränns.


Överlag en stabil insats av de gröna. Mattias Hansson är jättebra igen, Daniel Svensson gör sin bästa match hittills och Burda börjar hitta dit. Alla inhopparna går in och tillför.


Grattis alla gröna

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards