Direktlänk till inlägg 22 maj 2011

3 i TOPP

Av OlympicFans - 22 maj 2011 17:38

Veckans citat hämtar vi från Sölvesborgs GoIF:s hemsida:

”Vi var värda oavgjort borta mot Olympic”!


Hmm, nog för att vi på hemsidorna kan slå över i överdrivna hyllningar av egna laget, men vi som såg lördagsmatchen på Lindängen såg inte en riktig målchans för våra gäster. Sölvesborg, som också saknade fem av sina startspelare, gick in för en kryssmatch. Samir Blekic som ensam toppforward plockades lätt ner av vårt stabila försvarslås Martin Pedersen och Metin Hamid. Nu har den gröna betongmuren hållt tätt bakåt i de fyra senaste seriematcherna!

I lördsags trots att båda ytterbackarna (Holm och Mattias Hansson) tvingades lämna återbud.

Okay, det såg länge ut som tredje raka 0-0-matchen – tills ”Hulda” utnyttjade vårt bästa segervapen, seriens bästa bredd på toppen.

Dawda in och Daniel S ut 14 minuter efter paus. Moussa in och Danijel ut 24 minuter efter paus samt Rani in och Murat ut med 14 minuter kvar av matchen.

Rani var på banan tio minuter innan han hade ändrat till 2-0!

”Hulda” skall ha en eloge för sina byten och samtliga tre inhoppare vill jag ha med på Tre i Topp-listan. Alla tre klara injektioner som verkligen rörde om mot – ok, det skall erkännas - tröttkörda motståndare.

Trepoängaren går åter till Martin Pedersen, snabb, välplacerad, lugn försvarsklippa, en av orsakerna till att Olympic  släppt in minst mål i serien.

1 poäng får Metin Hemid, som kuggar perfekt med Pedersen i försvarsmitten.

Blerim skall också ha 1 poäng, artisten som hela tiden är ett offensivt hot. Visst, ibland blir inläggen missriktade och ibland finns han inte över mittlinjen försvarsmässigt. Men ett bra lag skall ha råd med en sådan irrationell lirare.

Viktor Borggren är min tredje 1-poängare. Mittfältskreatör som växer, inte minst när han får Dawda i den riviga slitrollen bredvid sig.

3-0 kan inte ens Sölvesborg snacka bort – Ersan hade dessutom en kanon i ribban – men vi skall också notera att vi bara mött ett topplag, Ljungby. Där kom vår enda förlust, på en frispark med Michael Hansson utvisad.

De närmaste två veckorna får ge rejäla svar på vart Olympic står. Ramlösa borta på lördag och suveränen Klagshamn på Lindängen 4 juni.

Ska bredden tala för nykomlingen igen..?!


Christer Björkman

  

 

3 i Topp
2011
Poängställning efter 6 omgångar
SpelarePoängAntal 3:or
Martin Pedersen82
Blerim Mullici61
Mattias Hansson41
Johan Mårtensson41
Patrik Burda4
Patrik Svensson2
Moussa Youssouf2 
Rani Hadrous2 
Metin Hamid2 
Dawda Ngum2 
Murat Kücükvardar1
Daniel Svensson1
Pelle Holm1 
Viktor Borggren1 

 
 
Ingen bild

såg matchen

24 maj 2011 21:12

Sölvesborg var kanske inte värda oavgjort, men de var definitvt med i första halvleken, sen var det kört i andra halvlek när byten äntligen kom på Murat o och Daniel. Moussa o Dawda o Rani hade ju show. Hoppas Hulda vågar starta nästa matc med formstarka spelare, de har ju även visat jäkligt bra klass i U-laget har inte sett alla där men hört och läst här ju om deras senaste insatser så för fan Hulda gå inte på gamla meriter våga gå på formstarka spelare så kommer du vinna matcher, ja menar Nike och Höllviken är bottenlag , de resultaten får du ta på dig.... Och sen in med Ilir med ett namn för framtiden........

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards