Direktlänk till inlägg 27 juni 2011

Segern i Helsingborg

Av OlympicFans - 27 juni 2011 22:29

Det var en fruktansvärd tillställning att bevittna för att vara en division 2 match.


Men man kan ju skita en hel del i det när motståndet är än mindre effektiva och förlorar de mot oss när vi är så här dåliga och bjuder på så mycket så är de verkligen värda att inkassera sin fjärde raka förlust för så här dåliga blir vi troligtvis aldrig igen i år.


Matchens behållning var utan tvekan Moussa Youssouf. En helt underbar man som i sin lilla späda kropp är full till bredden av känslor. Jag vet att det fanns frågetecken till om Moussa skulle klara av det fysiska spelet i 2:an, när han väl fick chansen gav han svar på tal och har i var match från start tillhört de absolut bästa.


Det stora värvningsnamnet i år är väl troligtvis Blerim Mullici från LB07. I sina bästa stunder är han en spelare för högre nivåer dessvärre har hans bästa stunder varit ytterst sällsynta. En av dessa sällsynta matcher var Nike borta, då var Blerim magisk!

Även seriepremiären mot VMA tyckte jag var ett bra framträdande av Blerim.

Men jag skall vara ärlig, jag tycker man kan kräva mer av en spelare av Blerims kaliber om inte spelmässigt så iallafal att man skall visa sig lojal mot de övriga 10 på plan.


Sommaruppehåll väntar och troligtvis händer det en del i lagen i vår serie.

Höllviken är i behov av några spelare och väljer MFF att testa och värva Robin Olsén från Klagshamn så är de säkert på jakt efter en ersättare.

På tal om Klagshamn så går Jens Nordströms kontrakt ut med FC Rosengård nu i sommar, styr han kosan hem mot IFK eller förlänger han med FCR!?

Hos oss behövs väl inga direkta förstärkningar trots att truppen tunnats ut något, men dyker ett hett namn upp så kommer det säkert att föras en diskussion.


När jag såg att FC Rosengård lånat ut Elvir Biberic till BW90 kändes det lite tråkigt. Elvir som är en teknisk innermittfältare har Olympic som moderklubb dessutom är han en spelare jag uppmanat värvningsgruppen att hålla koll på. Elvir har också uttalat ett intresse att komma till BK under våren.


Återstå att se vad som händer i sommar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards