Direktlänk till inlägg 26 augusti 2012

NÅGOT MÅSTE SKE OCH DET NU!

Av OlympicFans - 26 augusti 2012 07:13

Jag vet knappt vart jag skall börja, gårdagen fick sin sämsta möjliga utgång då vi fick lämna vår idrottsplats poänglöst, sargat och utan stolthet.

Denna matchen var en måstematch, 6 poängs skulle man också kunna påstå. Med seger igår hade Sölvesborg haft 6 poäng upp till oss en betydligt skönare sits kan man säga.

Resterande 7 matcherna är nu definitivt måstematcher allihop.


Om vi inte fort som fan lägger denna tillställning bakom oss och börjar jobba intensivt tillsammans så kommer vi få det oerhört tufft. En nytändning är ett måste!


Ramlösa strax ovanför strecket måste vara vårat mål primärt att ta oss om, då kan vi slippa ett kvalspel.

Det står mellan Olympic, Sölvesborg och Ramlösa i botten.

ETT åker, ETT kvalar EN stannar kvar.


I gårdagens match var vi tillbaka i ett 4-4-2 spel vilket inte störde mig nämnvärt.

Ersan & Burda var taggade och gjorde bra ifrån sig, låg nära varann och sammarbetade.

Mattias Hansson skall även han ha beröm bra inställning och peppande snack.

Det centrala mittfältet har varit anonymt på sistone vi behöver mer teknik och passningsskicklighet, Rebins snabba fötter skulle falla mig i smaken.


Jag vägrar köpa att årets upplaga av BK Olympic inte är bättre. Spelarna Hillgren råder över besitter stora kvaliteter.

Självförtroende, spelidé och lagets sammansättning är de ömma punkterna enligt mig.


Att gjuta mod och självförtroende i detta laget må vara svårt men det är vår enda livlina vi har kvar!

 
 
Ingen bild

Läktaren

26 augusti 2012 13:55

Det största problemet under hela säsongen har varit innermittfältet. SAKNAS KREATIVITET, FANTASI OCH FÖTTER. man kan inte bara ha "krigare" eller löpare i mitten. Vi har verkligen inget spel genom mitten, utan bollarna skall flyga från mittbacksposition till anfallarna eller från ytterback till anfallet och detta pga. innermittfältet som spelat saknar tekniken att kunna ta hand om bollen även då man har en gubbe på ryggen. det är innermittfältet som skall hämta boll och och hitta instick på marken till både anfallarna och yttrarna. Det är klart som fan att det blir jobbigt för spelarna då anfallen varar några få sekunder. HÅLL I BOLLEN, låt motståndarna löpa lite. Precis som du skriver, spela med Rebin i mitten. Hur kan inte Mister H se att Rebins egenskaper används bäst centralt, för mig förblir det en gåta. Dawda i kanten? kom igen hur tänkte man där. Dawda skall städa i mitten och bredvid honom skall rebin spela. inget illa om Irfan men hans bäst före åkte för ett bra tag sedan. Han hade fått taskigt med speltid i en division 5 klubb och han startar i Olympic?

 
Ingen bild

Läktare 2

26 augusti 2012 14:35

Man kan inte peka ut en spelare eller två i ett lag där ingen är bra, vad jäller irfan så kunde inte jag se att han var fel på det han kämpar som vanligt van nästan alla nick dueller på mitten seda är Rani där som ska ta hand om andra bollar och vara spelfördelare vilket han är bra på. Dawda ska inte spela på kanten helt rätt.Idag brister det i backlinjen enligt mig.

 
Ingen bild

olympic

26 augusti 2012 15:07

Säger inte att backlinjen var bra, men att säga att det brister i försvaret när det blir 0-1 mot laget som ligger näst sist i serien är lite hårt mot dem och lite snällt mot dem som ska vara kreativa och producera chanser....:)

 
Ingen bild

Läktare 3

26 augusti 2012 17:21

Måste hålla med om att Mr H tappat greppet o vi har inget spel , man måste försöka hitta grundspelet igen ... O Dawda som back eller kant , det finns bara en roll som han passar till o det vet alla sen måste han ha en som håller i boll bredvid sig o styr spelet Rebin kanske Rani.. O blerim för helvete vi har en av seriens garanterat bästa ytternifältare på backplatsen , ok hemjobbet blir kanske inte det bästa på han men , idag är han på helt fel position !!! Lita på dina övriga backar i laget , eller ta upp juniorer ,, Ersan vill jag inte se som back mer heller ... Han ska spela på topp o inget annat , enda bollvinnaren i anfallet som olympic har , med burda o ken tappar vi boll helt funkar inte o gazza

 
Ingen bild

Fortissimo

26 augusti 2012 17:33

Läktare 2 du säger att det enligt dig brister i backlinjen. Så du menar med andra ord att de centrala mittfältet skötte sig galant med mycket egna initiativ, fina kombinationer, bollinnehav, instick, djupledsspel och andra finesser? Jag och du såg antagligen inte samma match då. Det är år 2012 och oftast är det laget med de bästa mittfältet som vinner matcherna. Gör Om, Gör Rätt !

 
Ingen bild

Ståplats

30 augusti 2012 09:34

Hillgren är som Tommy Hansson. De håller på nivåer som fyran och femman men när de är uppe hos de stora grabbarna så håller inte deras filosofier. Typiska småklubbstränare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards