Direktlänk till inlägg 30 januari 2013

BLOODY IN THE BLOODY NEWS

Av OlympicFans - 30 januari 2013 12:32

 
Nye Olympictränaren Magnus "Bloody" Nilsson hyllar både stämningen och kvalitén på truppen och lovar att han inte kommer att tveka att släppa fram de unga spelarna.  

Optimism i Olympic
trots degraderingen

Av Ole Törner 29 JANUARI 16.43
 

Förra året slutade i en stor besvikelse för BK Olympic. Det pratades om toppstrid. Istället slutade allt med att Lindängelaget föll ner i division 3. Men baksmällan blev kort.

Magnus "Bloody" Nilsson tog över som tränare och efter bara några månader i klubben hyllar han det mesta, från stämningen i truppen till kvalitén på spelarna och att det numera finns en konstgräsplan på Lindängens IP.
- Det är som en dröm. Jag minns med fasa alla försäsonger på grus!
- Enda problemet är att Fritid Malmö fick för sig att stänga ner allt i en månad från den 10 december. Det måste finnas annat att spara på. Fördelen med konstgräs är ju att det går att använda hela tiden. Vad är det då för mening med att stänga omklädningsrummen och släcka ner ljuset?

Annars har det mesta varit perfekt under försäsongen. Spelartappet blev inte alls lika dramatiskt som man kunde befara efter en degradering, nyförvärven har kommit på plats och i tre tidiga försäsongsmatcher har BK Olympic krossat bra motstånd.
Även om resultaten i träningasmatcher ska tas med en nypa salt är det svårt att undvika att imponeras av 11-1 mot BK Flagg, 7-1 mot Bloodys gamla lag Malmö City FC samt 4-1 mot FC Rosengård.

- Vi öste i alla fall in mål och det tror jag inte är någon slump. Vi har ett offensivt starkt lag, påpekar Magnus Nilsson.
Inte minst sedan det stod klart att BKO skulle få behålla både Blerim Mullici och Ken Hansson.
- Kens kapacitet ska vi säkert kunna få loss och Blerim är även en duktig framspelare.

De nya spelarna är mittbacken Tim Andersson från Husie IF där han varvade ner efter spel i Landskrona Bois, IFK Malmö-duon Ahmedin Sudic och Andreas Åkerlund, FC Höllvikens målvakt Linus Lindsjö, Eroll Tahiri från Malmö City FC, Simon Ståhl från Åkarps IF och mittbacken Adam Hertz från Nydala IF.
- Dessutom har Pelle Holm återvänt från Frankrike. Han missade ju stora delar av förra säsongen och så har vi flyttat upp juniorerna Mouhammed Auda och Safet Besic.
Just att det i BK Olympic finns en stark bas i ungdomsverksamheten och alltid spelare att flytta upp är en sak Bloody Nilsson gillar med sin nya klubb.
- Det är härligt. Jag har aldrig varit rädd för att släppa fram unga spelare!
- Det är dessutom bra att veta om någon spelare, eller hans agent, börjar krångla och ställa omöjliga krav. Då kan jag säga skit i det då, så tar jag in en junior istället.

En av dem som redan fått chansen är Bassam Ahmad, född 1996.
- Man vet aldrig med så unga spelare. Men fortsätter han så här tvekar jag inte alls att låta honom spela när det är dags för seriematcher, lovar Bloody.
Två spelare är fortfarande osäkra på en fortsättning i Olympic. Patrik Burda har inte tränat och kan vara på glid och talangen Rebin Asaad tränar med Landskrona Bois.

 
 
Ingen bild

sonny

25 februari 2013 21:26

vad händer? sidan har inte uppdaterats på 1mån snart

OlympicFans

30 mars 2013 09:44

Jag e på väg tillbax

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards