Direktlänk till inlägg 26 maj 2013

SoFo derby! Hyllie Heroes

Av OlympicFans - 26 maj 2013 07:20

Satan vilken skön seger det blev.


BK Olympic tog sin femte seger för säsongen och den med uddamålet mot Hyllie IK.


Målet prickades in i första halvleks 25:e matchminut av Blerim Mullici.

I Förarbetet vill jag framhålla först Davor Hrvacevic som verkligen går in i en duell och visar sin vinnarskalle.. En 50/50 duell som kanske för många är i ingemansland till vänster en liten bit in på vår planhalva men i den duellen visar Dave vad inställning och hjärta har att göra med fotbollen,  sedan är det Andreas Åkerlund som med samma hjärta vinner nästa duell så att bollen till slut når fram till Blerim Mullici.

Blerim i sin tur  är uppmärksam på Hylliemålvakten Marcus Dubrés naiva målvaktspel, hade Dubré visst bättre så ger man inte en kille av Mullicis kaliber den fördelen!

Från halva plan sätter Mullici målet med en känsla som vi vet han har, detta var ingen engångsföreteelse.


Hyllie kommer i princip ingenstans, de hade en del hörnor och där var iallafall jag lite orolig då Haris Hakimi född 1994 gjorde sin första A-lagsmatch i målet och det gjorde han onekligen med bravur men jag hade sett honom alldeles för lite för att känna mig trygg.

Haris gjorde ett fint ingripande i första halvlek då Gustav Hillstedt i Hyllie fick ett instick och ställdes fri med Hakimi men den fighten vann Haris på ett ypperligt sätt.


I andra halvlek tryckte Hyllie på lite grann utan att för den delen skapa någott hett, de lyfte upp och spelade med 3 backslinje vilket gav oss en hel del kontringsläge och vi borde ha dödat matchen på minst en av dessa.


Ett mål prickades in i 87:e av Hyllie men skulle vinkas av för offside, rätt dömt, YES!


1-0 segrar sägs väl vara den skönaste segern, må vara denna vart i allafall fab!


Start11:


 



3 i Topp.


3 Poäng

Blerim Mullici - Skillnaden mellan oavgjort och seger, det målet gör bara Mullici!


2 Poäng

Ahmedin Sudic - Helvete vilken mittback han visar sig vara, imponerande.

Davor Hrvacevic - Ledaren tillbaka efter avstägning och ger direkt en extra dimenssion till stabiliteten. Hans inställning reser var enda hårsäck på min kropp som i sin tur skickar impulser till min hjärna för att tala om "det är strid"!

Andreas Åkerlund - Har det mesta för att bli hur bra som helst.

Speed, tuffhet, offervilja, teknik. duktig på att utmana, fin avslutnings teknik.

Gjorde massvis med poäng på försäsongen, det har gått lite i stå  i serien. När det lossnar tas han en dimenssion till i sitt spel.  Bäste man på plan första halvlek tyckte jag.


1 Poäng

Haris Hakimi - Gjorde debut på en utpost som är den absolut mest utsatta och där ett misstag syns direkt, mycket fin insats

Bassam Ahmad - Eleganten på mittfältet, nu börjar man skönja den gamla goda Bassam, skadan är ett minne blott och formen börjar toppas.



7 omgångar3 i Topp
Björn Carlsson8
Ahmedin Sudic8
Ken Hansson6
Davor Hrvacevic5
Blerim Mullici5
Rani Hadrous4
Mattias Hansson3
Filip Hillgren2
Adam Hertz2
Andreas Åkerlund2
Pelle Holm1
Mohammed Dhaini1
Eroll Tahiri1
Haris Hakimi1
Bassam Ahmad1

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards