Direktlänk till inlägg 1 juni 2013

Våga Och Vinn

Av OlympicFans - 1 juni 2013 23:21

Dagens match var lite av det mer bedrövliga slaget!

Vi hamnade i underläge där yttreback inte riktigt är med på noterna och det resulterar i underläge för BKO redan efter 6n minuters spel.


Olympic ser dock till att vända på tillställningen innan halvtid.


Rani Hadrous som efter kort skadefrånvaro tog plats på topp gör en fantastiskt fin individuell prestation och kvitterar Staffanstorps ledning, innan halvtid spelad serverar den samme Blerim Mullici friläge som sätter ledningsbollen till 2-1 och halvtidsvila utlyses av domaren.


Andra halvlek startar med ösregn och med facit får det tillägnas Staffanstorp!


Vårat mittfält som redan i första halvlek havererat fortsätter visa samma svårmodighet och onekligen bjudes Staffanstorp in i matchen.


Kvitteringen och slutresultat sker i andra, det slutar 2-2 och det efter att målvakt i BK tappar fotfäste i ösregnet och bollen får studsa in på ett enkelt sätt för gästande Staffanstorps GIF.


Brister syns idag i BKO!


Seger idag och vi är ensam 2:a i serien med endast 3 pinnar till serieledande Höllviken.


Mittfältet synstes redan i första att det behövds en uppryckning alternativt en förändring.

Rani som idag fick en forwardsroll borde tidigt lyfts ned till normalläge för att få en balans i laget då våra centrala spelade roller vildt skilda från varandra.


Denna matchen skall vi vinna! vi hade onekligen läge att ta in på Höllviken.


Magnus Nilsson sitter på ett kraftverk som väntar på att släppas löst, idag fanns det definistiv möjlighet att byta ut minst 2 mittfälltare!


3 i Topp

3 poäng

Rani Hadrous- i sina stunder så är denna man flera divisioner bättre än både motståndare som medspelare, i mina ögon är detta en central mittfältare som blir bättre och bättre ju mer boll han har i en match. Han bör vara i händelsernas centrum. Som forward blir han väldigt stagnerad, stilla stående och kan tillochmed vara ett tacksamt byte för en försvarare!

2 poäng

Davor Hrvacevic - Fightern ger poängen, en människa som aldrig sviker i inställning

1 poäng

Pelle Holm- felfri och en trygghet i försvarspelet


Start 11:



 

avb:

Kofi Addae

Steven Gil

Mouhammed Auda

Adam Hertz

Safet Besic

Johan Lundholm (målvakt)

Amho Alic

 
 
Ingen bild

Salle

2 juni 2013 00:49

Rani är en utmärkt forward som hade kunnat spelat mycket högre upp bara han själv velat det och inte varit så lat i sin unga ålder " du vet vad jag menar Rani". Om bara Rani hade han velat så hade han spelat i allsvenskan idag för så bra e han, kan bara säga att Magnus Eriksson och Rantie kan kamma sig jämfört men Rani MEN det är min åsikt. Rani fortsätt med det du gör för du e grym!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av OlympicFans - 29 juni 2015 20:56

    MATCHER MÅL ASSIST
DEL I MÅL % %-MATCH MÅL PER MATCH ASSIST PER MATCH POÄNG POÄNG PER MATCH     Ken Hansson 12 16 3 19 44,2 3,7 1,3 0,3 19 1,6    
Andreas Åker...

Av OlympicFans - 14 juni 2015 12:31

Missade uppenbarligen en utmärkt Olympicinsats, bröllop kom ivägen:) Seger över Hittarp med 5-1 och det är ett mäkta imponerande resultat. Mål av: Andreas Åkerlund 2 Ken Hansson 2 Astrit Seljmani 1   Lite stiltje här på sidan igen! Hin...

Av OlympicFans - 29 maj 2015 11:18

iKVÄLL 29/5 ÄR DET DAGS FÖR DIVISION 3 SÖDRA IGEN.   Hyllie skall ta sig an oss på deras hemmaplan. Matchstart 19:15   Magnus Nilsson har alla spelare tillgängliga utom Samuel Gebru som brutit näsan på träning. Idag kräves det hårt jobb...

Av OlympicFans - 24 maj 2015 07:39

2-2 mot Veberöd är inte godkänt!   Olympic har 2 poänga av sex möjliga de senaste 2 matcherna och det mot motstånd vi skall slå.   Ken brände straff efter en jättefin insats på egen hand av Jetmir längs vänsterkanten. Straffen var inte bra ...

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards