Alla inlägg under augusti 2013

Av OlympicFans - 8 augusti 2013 10:18

Ute ur DM & ute ur MM nu har vi endast serien kvar att bry oss om.

Förlusten igår skrevs till 2-1 mot LB07 en fin fotbollsmatch att beskåda där båda  lagen hade av intresse att hålla spelet på marken och göra det i högt tempo.

1-0  till LB07 får ses som ytterligare ett billigt mål, ett felbeslut av mittback som nickar bollen in i centrum istället för bort från det heta området, LB07 spelare avslutar högt men mitt i mål.

2-0 kommer också i första halvlek då LB07 tilldöms en straff vilket resulterar i mål.

I andra halvlek tycker jag att vi trycker ner LB och får sedemera också reducera deras ledning.

Inkasst på högerkanten i höjd med straffområdet, Eroll tar inkastet vilket är långt och dessutom missbedömmer mittback i LB bollen kraftigt. Andreas Åkerlund är välplacerad tar emot och trycker in 2-1,

Åkerlunds har nu gjort 2 mål på 2 matcher vilket är ngt man får hoppas på att det fortsätter lite av samma form som på försäsongen.

Vi kommer inte närmare än så, vi har ett friläge med 2 minuter kvar. Bassam Ahmad gör en fin löpning och får bollen, rundar målvakten men sen står en LB-spelare i vägen.

Mycket bättre genomförd match än mot Klagshamn, dock far det förlust igen.

Lite spelare på väg tillbaka och det märktes.

Blerim Mullici- tillför en dimenssion i vårat anfallsspel

Mattias Hansson- trygg i backlinjen och pratar mycket på planen.

Mohammed Dhaini- Stabil och orädd att spela fotboll på små ytor

Mohammed Auda- bänkad men kom in, fighter ut i fingrarna.

Backlinjen var mycket stabil efter deras 1-0 mål. Sammarbetet mellan Eroll och Dhaini på högerkanten i andra var kanon.

Mittfältet var mkt bra igår, blev trötta i andra och då var det läge för byte tycker jag då vi tappade initiativet.

Forwards Ken och Blerim hör ihop och skapar mkt oreda, när Blerim varit borta så har Ken tagit ett lite större ansvar och dessvärre kommit ner lite långt i banan vilket han även gjorde mot LB. I genäld för hjälpen tar det honom långt ifrån målchanserna.

Av OlympicFans - 4 augusti 2013 14:55

förlust i går!

Alla medverkande underpresterade men det är ändå svårt att sätta fingret på en sak.

Backlinjen var helt nykomponerad och fungerade inte alls, det såg alldeles för tamt ut och Klagshamns forwards fick det väldigt lätt.

Mittfältet borde stått upp bättre, nu när det är mycket folk borta anser jag att det är befogat att köra en 4-5-1 uppställning som vi gjorde mot Höganäs i första halvlek då tyckte jag att spelet såg bra ut och vi skapade chanser.

Vi brände målchanser igår tillräckligt för att räcka till seger.