Segern blev stor och slutade på 9-1 för BKO.

Blerim Mullici 1

Rani Hadrous 1

Andreas Åkerlund 1

Björn Carlsson 1

Vackrast mål utan tvekan Danijels hörnmål, Alden slår hörna längs marken där Danijel avslutar strax utanför straffområdet, målet stenhårt upp i nättaket! Årets vackraste!

START11:

Av OlympicFans - 21 april 2013 10:34

Försvarsspelet får ju sättas i fokus då vi spelade med en man mindre i nästan en hel halvlek.

Deras kvittering vädrades och kom till lite av en slump, med fullt manskap skulle de verkligen fått det tufft.

Flertalet åskådare påpekade vårat fina och tålmodiga spel framförallt från backhållet.

3 poäng

Davor Hrvacevic - Vilken elegant och kraftfull spelare Davor växer sig till. Säkerheten själv och ledaren i backlinjen, pushar på bra bakifrån.

2 poäng

Filip Hillgren - Andra matchen i rad då Hillgren verkligen visar trygghet och  pondus som siste utpost. Jag tycker mig skönja ett säkrare luftspel av Filip

Björn Carlsson - Jättefin insatts av Björn igen, vinner mycket boll centralt och jobbar frenetiskt.

1 poäng

Mohammed Dhaini - Inger ett tryggt och stabilt försvarsspel samtidigt som han ger sig iväg offensivt typ var gång.

Av OlympicFans - 20 april 2013 16:58

Det blev endast 1-1 på lindängen i årets andra seriematch.

Vårat mål prickades in i första halvlek.

Mattias Hansson slår hörna från höger vilket mig till synes svagt ingripande av deras målvakt leder fram till att Mohammed Dhaini endast har att raka in skrället.

IFK Trelleborg försöker störa oss högt upp med sin 4-3-3 uppställning där bulldosern Lewitz offrar livet på var enda boll som är inom en radie på 25 meter.

Vi är kyliga och fortsätter vårat possessionspel.

Rani Hadrous får utgå redan i första halvlek pga illamående han ersätts av Alden Smajlovic.

Andra halvlek börjar inte bra.

Mattias Hansson som var duktig i första halvlek bytas av med känning i låret, han ersätts av Pelle Holm och efter endast 5-minuter så åker Adam Hertz ut då han vårdslöst tacklar en Trelleborgare endast ngn meter från vårat straffområde, hans första kort såg jag aldrig han få men det ryktades om att det var snack med domaren i halvtid som gav det.

Ett byte tvingas fram och Andreas Åkerlund får offras för att vi skall få in en ny mittback nämligen Ahmedin Sudic.

IFK Trelleborg tar nu tag i tillställningen och reducerar sedemera våran ledning genom ett anfall på våran högerkant.

Resultatet står sig matchen ut, vi har några kontringar men inget riktigt farligt ungefär lika ofarligt är IFK Trelleborg.

Av OlympicFans - 17 april 2013 11:13

Magnus har avlagt sitt och mitt nästa intervjuoffer!

Näste man ut är våran Ordförande Kenneth Andersson.

Olympics ansikte utåt.

Nu skall jag endast få tag i mannen i fråga.

Förhoppningsvis kan jag få in den innan helgens match.

Har du någon fråga du vill ställa till Kenneth så lägge en kommentar.

Av OlympicFans - 14 april 2013 06:47

Det var verkligen en fröjd att stå och se gårdagens BKO.

Varenda position var väl verkande, hela kollektivet var imponerande.

Vi arbetade hårt för varandra, erövrade boll tidigt och gav bollförande spelare alternativ.

Det äldre gardet visade vägen och hade just den injektion på gruppen som deras del av mångfalden önskats ha.

Österlen började modigt och hade lite boll den första kvarten av matchen dock varje gång vi erövrade bollen var vi sylvassa och mycket mer raka i vårat spel än de senaste matcherna, det var runt 3-5 passningar och sedan var det målchans.

Efter den kvarten vill jag påstå att vi var minst ett nummer förstora för Österlen, vi onekligen malde ner dem och skapade målchans i de flesta anfall.

1-0

Förlösande 1-0 gör Ken Hansson i den 25:e matchminusten.

Adam Hertz vinner en luftduell med Österlensmålvakten bollen dimper ner till Andreas Åkerlund som spelar Ken som i sin tur avslutar rakt upp i nättaket.

2-0

Andra halvlek är endast 10 minuter gammal när Rani Hadrous vänder ut och in på Österlensförsvaret och spelar fram Ken som på ett tillslag sätter bollen snyggt intill målvaktens högra stolpe.

3-0

10 minuter senare så tackar Ken för passningen genom att slå en underbar genomskärare till Rani som tagit en löpning centralt mellan mittförsvaret, avslutet är klanderfritt och segern är bärgad.

start11:

3 i Topp

3 poäng:

Ken Hansson - 2 mål och en assist i premiären är en ypperlig start för lagets äldste och mest rutinerade spelare.

Arbetsinsatsen är också den väldigt inspirerande för övriga laget.

2 poäng:

Adam HertzHade inte Ken varit så produktiv så hade Adam haft trean idag, vilken match Hertz gör och är direkt avgörande vid 1-0 målet. Allt satt klockrent och han imponerade med sitt resoluta och varierande brytningssäkra spel.

1 poäng:

Rani Hadrous - Jag vill påstå att vi alltid har ett större bollinnehav när "el capo" e på plan

Björn Carlsson - En av de bästa matcherna jag sett Björn göra, oerhört nyttig i sitt spel, ser ut att ha massvis med självförtroende ligger tätt tätt ihop med Rani centralt och gav inget utrymme för Österlenarna. Hela veckan har det rapporterats att Björn varit grym på träningarna vilket också kröntes med en toppmatch.

Av OlympicFans - 13 april 2013 19:43

Stark seriestart bäddade för en övertygande 3-0 seger för BKO.

Målskyttar:

1-0 Ken Hansson (Andreas Åkerlund)

2-0 Ken Hansson (Rani Hadrous)

3-0 Rani Hadrous (Ken Hansson)

Mer kommer:

Av OlympicFans - 13 april 2013 06:22

Idag ger sig manskapet iväg, idag är det åter dags att mäta sin kraft, idag är det PREMIÄR.

Buss går från Lindängens Idrottsplats 11:30 med sikte på Skillinge IP.

För motståndet står Österlens FF ett lag som tog sig via kval 2012 till 3:an.

Det är 2 verkliga målproducerare som kommer att sysselsätta våran backlinje idag, Jim Nylander som i flera år varit en måltavla för klubbar i högre seriesammanhang däribland BW90. Den andre forwarden är Viktor Tuvesson som förra året vann sin skytteliga då i division 4 med BK Höllviken.