Matchstart 18:30

Av OlympicFans - 29 juli 2012 12:48

Imorgon spelas det MM-match mellan Nydala IF - BK Olympic

Laget skall jag försöka få under dagen.

Matchen mot FC Höllviken förra lördagen slutade 1-1 i reservlagsserien. Vårat mål prickades in av Rani Hadrous och gav Olympic ledningen.

Höllvikens replik kom sent i andra halvlek efter att vi fått Blerim Mullici utvisad fick gästerna ett bra läge till vänster i straffområdet och kvitterade inte alls oförtjänt enligt mig.

Vi kom inte riktigt upp i den nivå vi vill och Höllviken fick föra spelet mestadels..Jag tyckte mig se att Rani låg högre upp än vad han gjort på sistone och såg mer ut att bilda anfallspar med Ken Hansson.

Det har även hänt lite under uppehållet i BK Olympic:

Vårt andra nyförvärv från förra årets seriesegrare i division 2 södra har även han valt att tacka för sig,

Richard Rosdahl lämnar oss.

Kvarnby:

har förutom Björn Larsson även gjort klart med Carl Philip Brandgård

På förlustsidan finns det två spelare som väljer att studera i USA Tobias Hansmark & Marcus Sjögren allt enligt deras hemsida.

Av OlympicFans - 21 juli 2012 10:04

Då var vi igång igen!

I måndags drog träningen igång och veckans tre träningspass avslutas med dagens U-lagsmatch mot FC Höllviken.

Matchen väntas mer te sig som en träningsmatch för A-laget.

Matchen spelas på Lindängen huvudplanen med start kl 14:00.

Olympic har tre unga framtidsmän på väg in i A - truppen.

Mer om det när allt är klart.

En del är fortfarande på semester och kommer inte att närvara idag:

Burda, Metin, Dino & Ilir

Tillbaka från skada är Martin Pedersen.

Eftersom det är en U-lagsmatch så får inga nyförvärv som inte är klara eller testspelare delta.

Inte många värvningsrykte vad jag hört från vår serie, vad jag vet delger jag här:

3 poäng

Rani Hadrous – Långt ifrån 100%-ig i avsluten men helt ouststanding i 65 minuter. När Rani gick ut tappade vi helt och hållet vårt eget spel och därmed också segern

Filip Hillgren – Tur som fanken att Filip gjorde en toppinsats då backlinjen läckte som ett såll

2 poäng

Patrik Burda – Sammarbetet med Rani rosar marknaden och deras väggspel gav dem fina målchanser, Burda spelade fram vid flera tillfälle och man hade önskat att det var Burda som fick hälften av frilägena.

1 poäng

Rebin Asaad – Rebin är starter i mina ögon, alla dagar i veckan!

Ken Hansson – Jag gläds något enormt åt Kens inhopp och målet var precis vad vi och säkerligen han har väntat på.

Av OlympicFans - 21 juni 2012 07:53

Oerhört vad oturen skrattar oss i ansiktet!

Återigen gör vi offensivt en bra match och skapar massvis med målchanser tillräkligt för att med 100% effektivitet verkligen utklassa Eskilssminne!, men vi blottar oss också väldigt mycket defensivt och Filip i vårat mål får göra en stormatch för att laget skall ha en chans på poäng.

Vi tar tidigt i matchen ledningen på ett nickmål av för tillfället glödhete Burda på ett mycket fint inlägg av Ghassan Talozi.

FYFAN vad glad jag är att se Burda så här!

Han har varit ifrågasatt, misstrodd och tillochmed uträknad men han reser sig och visar hur mycket han har i sig. Big Up!

Sammarbetet mellan Burda och Rani och yttrarna Ghassan & Rebin gör mig verkligen varm av lycka.

Fortsätt att tro på er själv och våga spela ert spel ni är kloka och väldigt bollskickliga och ni kan luckra upp alla i den här divisionen!

Som sagt tur förtjänar man och bevisligen är vi inte där ännu.

Eskilsminne får kvittera och dessutom göra ett psykologiskt jobbigt mål strax innan pausvilan.

Vi kommer ut med energi och i inledningen av andra halvlek får vi kvittera deras ledning på ett förlösande mål för Rani Hadrous.

Rani hade mängder av lägen i första och man såg verkligen hur skönt han tyckte det var att tillslut få in bollen i nät.

i den 52:a matchminuten bytas Ghassan ut till förmån för Ken Hansson och Ken behöver endast 1 minut på plan för att presentera sig.

Anfall på vår högerkant och Ken får bollen till höger i straffområdet och klipper till direkt vilket resulterar i mål och vild glädje, ett avslut av en målgörare som vi verkligen vill ha igång. Jag gläds mycket åt det målet för Ken.

Fem minuter senare skall en motgång möta Olympic, Dawda får sitt andra gula kort och Eskils slutforcering ges en extara dimenssion, Kvitteringen kommer på stopptid precis som mot Nike i lördags.

De tre senaste matcherna har vi släppt in avgörande mål på stopptid vilket givetvis sätter sig i huvudet på vår armé!

Av OlympicFans - 19 juni 2012 20:51

Det har dröjt lite och självklart kan det bero på att resultaten inte riktigt går vår väg och vi har verkligen inte turen på vår sida.

Mot Nike var det 3 poäng som gällde men på stopptid kvittering och stor besvikelse, vi behöver de där 3:orna nu och imorgon får vi chansen att verkligen börja plocka dem.

3 i TOPP

Mot Nike var det återigen vi som hade koll på matchen och mittfältet ser verkligen bra ut för oss för tillfället.

3 Poäng

Ersan Mujevic – Imponerande att gå till en helt ny position och verkligen bära det här laget för tillfället. Ersan är mycket viktig för tillfället.

2 Poäng

Patrik Burda – I en härlig form och det känns bra med honom som ensam forward där han på egen hand kan värdera och lägga kraft på rätt saker

Björn Carlsson – Låg helt rätt i markering på mittfältet och tillsammans med Dawda kvicka och välorienterade, misstag av Hillgren att flytta ut Björn på kanten då vi ägde matchen centralt innan bytet. Härlig överraskning att Björn tillslut tog platsen centralt, det har han förtjänat.

1 Poäng

Rebin Asaad – Började lite nervöst kanske men ju längre matchen led så var Rebin ett riktigt utropstecken som man vill se växa i den gröna tröjan i många år framöver. Teknik,  finess, fart & spelsinne!