Ikväll kommer laget inför morgondagens match mot Högaborgs BK.

I måndags var jag och såg på U-laget det laget där spelarna knackar på dörren till startelvan.

Nike slogs med blygsamma 2-0.

Spelare som utmärkte sig var:

Dino Heldic - gjort mål i de fyra senaste matcherna, jobbade hårt från sig högerytter position, tekniskt briljant.

Rani Hadrous - Innermitt i första upp på topp sen,1 mål och en assist.

Mohammed Dhani - Högerback som spelar hur moget som helst dessutom spelskicklig och anfallsinriktad, Dhani knackar hårt på dörren!

Rebin Asaad - Fart,teknik och ambition. Rebin är på väg tillbaka från ett 2 veckors uppehåll.

2 av dessa hoppas jag få se på torsdag i startelvan, Dino och Rani det kan heller inte vara helt omöjligt då poängskörden inte är vad vi hoppats på hittills där samma mittfält startat samtliga matcher.

Av OlympicFans - 16 maj 2012 09:29

Matchen mot Tvååker förlorades med 1-0 och förlusten tas inte så jättehårt vad jag kan känna.

Tvååker var ett bra lag och spelade stundtals ut BK Olympic, vi var chanslösa i princip.

3 i toppen kommer inte att bringa någon 3:a men 4 1:or skall delas ut utan förklaring då jag själv inte tagit ut poängen.

2012-05-13 20:44
I årets tredje hemmamatch stod BK Olympic för motståndet, ett lag som plockat 7 poäng inför matchen mot Tvååker. Dagens match gick hemmalaget segrande ur efter en bra insats och med resultatet 1-0 som utgång.

Det såg ut att bli en varm och soligvårdag men tillslut blev det en kall eftermiddag med temperatur runt 10 gradersstecket, men vinden gjorde sitt och kylde på rejält även om solen fanns kvar på himmeln.

Hemmalaget gjorde en ändring i startelvan då Labinot kom in på högerkanten istället för Sebastian Levinsson. På bänken fanns även Lewstam, Sebbe Fogde, Erik Bohlin och Martin Nilsson.

Första halvlek

Tvååker tog tag i taktpinnen direkt från start och man spelade med stort självförtroende och med viljan att rulla boll. Tvååkers första chans kom efter 5 minuter när Emil Zander för dagen nyfriserad a la Torres kom förbi på kanten och slog ett hårt inlägg mot Labb men chansen resulterar ej något mål.

I den 8:e minuten tar Tvååker tillvara på en försvars miss där Dahl hugger som en kobra och han får med sig bollen och spelar till Gunay som sätter 1-0. Det dröjer sedan ett tag innan nästa chans uppstår, även denna gången är Gunay på rätt plats men skjuter över. Innan detta har de båda lagen endast haft ett par enkla skott.

25 minuter in i matchen får Tvååker ännu ett bra läge när Dahl tar med en långboll bra på bröstet och slår sedan ett hårt inspel mot Emil som inter riktigt hinner fram för att skjuta på mål, han tar istället med bollen och passar Gunay som skjuter men målvakten räddar till hörna.

I den 30:e får Olympic ett utmärkt läge att ta ledningen när de får en frispark precis utanför straffområdet, men tillfället slarvas bort och skottet går igenom muren och Jocke kan enkelt rädda. Några minuter senare får Andy ett bra skottläge när Emil passar fram, skottet går rakt på målvakten. Detta var det sista läget i förstahalvlek, en halvlek som Tvååker dominerar och Olympic är uddlösa framåt.

Andra halvlek

Den andra halvlekens första chans får Olympic som kommer runt på kanten och slår ett bra inlägg som deras anfallare lyckas skjuta över. Tvååker kommer också upp på kanten och slår ett inlägg som bortlagets målvakt fipplar ut till hörna. Tvååker får ett riktigt bra läge i den 55:e minuten när Gunay blir frispelad, Dahl hänger med och de båda är fria med målvakten. Gunay väljer att skjuta själv och målvakten räddar.

Andra halvleken är händelselös och bortalaget Olympic skapade knappt någonting men när man leder med 1-0 som Tvååker gör finns ändå en oro att ett slumpmål ska trilla in men idag finns inga sådan tendenser. Tvååker spelar väldigt bra i defensiven och hela backlinjen tillsammans med Jocke utgjuter stabilitet och säkerhet.

I den 79:e får Tvååker sin sista riktigt chans, Labinot tar en 100 meters löpning i full fart och tar sig förbi på högerkanten, ny inbytta Sebastian Levinsson följer med och ropar efter bollen, Labinot spelar in mot Sebastian som inte når bollen.

Tvååker vinner matchen klart rättvist och detta gör att man kan åka till bortamatchen nere i Blekinge (Sölvesborg) med gott självförtroende.

Av OlympicFans - 12 maj 2012 21:24

12Davor Hrvacevic
13Irfan Mujevic

Av OlympicFans - 9 maj 2012 12:58

Ett stort Grönt hjärta har tagit farväl.

Christer Björkman tog i helgen sitt sista andetag och det är med stor sorg och saknad jag tar farväl.

Jag och Christer hade kontakt var vecka och delade mycket tankar och skratt tillsamans.

Christer gick bort med en seger som sista resultat vilket han ej kunde bevittna men hans fru Birgitta viskade resultatet i hans öra i lördags.

3 Poäng:

Patrik Burda - Comebackande Burda gav oss anhängare en flashback av sitt rätta jag. Höga höjder när han är på topp.

Blerim Mullici - Hjärnan bakom offensiven och ett stort orosmoment för Kvarnby stort ansvar defensivt också.

2 Poäng:

Dawda Ngum - Sopa rent igår, igen!

1 Poäng:

Ersan Mujevic - Tredje målet för Mr Mujevic och denne reslige karl gör precis vad som krävs av honom.

Richard Rosdahl - Började lite sådär men växte in i matchen. Ger han poäng främst för sitt sätt att mana på och få in en härlig intensitet i laget.

PoängställningAntal 3:or4 omgångar