Alla inlägg under augusti 2011

Av OlympicFans - 14 augusti 2011 06:56

Alla som såg matchen kan säkert förstå att det är svårt att finna kandidater till 3 i Topp.

Jag skall dock göra ett försök.

3 Poäng:

Ingen - Ingen nådde upp till en 3:a

2 Poäng:

Daniel Svensson- Slet lite ensamt på mittfältet och vid en bättre kollektiv dag så skulle säkert Daniel vara uppe på 3:an

Michael Hansson - När Micke flyttades ner på vänsterbacken så började uppspelen hitta rätt och vi blev mer konstruktiva. Michael behöver ha mer boll och på vänsterbackplats syntes han mer.

1 Poäng:

Pelle Holm - Anfallslustan var tillbaka och tillsammans med Moussa utgjorde de ett stort hot mot Karlskronas vänsterflank.

Moussa Youssouf - Ännu ett bra inhopp av Moussa som totalt ägde sin kant.

 

 

      
3 i Topp
2011
Poängställning Omgång14
SpelarePoängAntal 3:or
Johan Mårtensson143
Martin Pedersen142
Rani Hadrous133
Moussa Youssouf111
Patrik Svensson7
Blerim Mullici61
Mattias Hansson61
Michael Hansson61
Dawda Ngum6 
Daniel Svensson6
Patrik Burda5
Metin Hamid4 
Ersan Mujevic31
Filip Hillgren2 
Pelle Holm2 
Murat Kücükvardar1
Viktor Borggren1 
Ilir Abdi1 


Lagen:






Sebastian Halle




Johan SandgrenMartin SevestedtKristian PeterssonAnton Sigvardsson 




Besfort KrasniqiEric PeterssonPeter Friberg Adam Stefansson





Sanin FilovicPierre Nilsson













Ersan MujevicPatrik Burda




Michael HanssonViktor BorggrenDaniel SvenssonMurat Kücükvardar




Mattias HanssonMartin PedersenMetin HamidPelle Holm





Johan Mårtensson




 

 
INUTINUT
Rani HadrousErsan Mujevic
Fredrik Johansson

Peter Friberg
Blerim MulliciMattias Hansson
Alexander Petersson

Pierre Nilsson
Moussa YoussoufMurat Kücükvardar
Johan Augustsson

Besfort Krasniqi
Av OlympicFans - 13 augusti 2011 18:49

Jobbig och tråkig förlust där vi verkligen hade chansen att ge topplagen en match och nästa veckas match skulle bli helt enormt betydelsefull.

Vi kom helt fel in i matchen och den nya taktiken gav varken svar eller resultat, vi blev helt enkelt straffade på vårat eget spel.

0 - 1 & 0 - 2 redan efter en knapp halvtimme spelad.

Ett resultat som vi aldrig var nära att vända trots ett stort bollinnehav så skapade vi aldrig några chanser värda mål.

Vi vänder blad ochfokuserar på Klagsham nästa lördag.


Härunder har jag en del individuell kritik eller frågeställning som endast kommer från mig. Jag hoppas att ni tar kritiken på rätt sätt då jag som rakfram person inte vill stå och snacka skit på läktarplats. Ni är alla fantastiska bollspelare och jag respekterar er som personer, tar ni illa upp så hör av er för det är inte min avsikt.


Blerim Mullici:

Jag skall vara helt ärlig, det stod 2-0 när du kom in och du kan absolut inte lastats för förlusten, det jag kan lova dig är att du aldrig kommer bli älskad i eller av Olympicare om du inte väljer att ändra din attityd, kroppsspråk eller inställning till lagarbetet. Du kostar helt enkelt mer än vad du ger för tillfället och alla ni andra som ser en stjärna eller showperson som agerar som en artist men inte jobbar för ett lag, ni måste sluta att se upp till dessa individer de kommer helt enkelt inte att räcka till i längden. Du kan inte avancera till högre divisioner utan att ligga rätt i positioner och göra jobbet för dina lagkamrater.

 LAGET MÅSTE VARA STÖRRE ÄN JAGET!

 

Patrik Burda:

Jag skrek en gång till dig under matchen när du fick ett uppspel som gick förbi dig, jag skrek att du skulle fortsätta jobba eller springa mer, jag såg också att bollen inte kom rätt till dig men du kan avsluta löpningen och istället sätta press på bollföraren, nä istället väljer du att jogga ut din rush och sucka! Jag tycker så här, du måste släppa all prestationsångest och istället fokusera på att vara en medspelare. Ner med huvet spring rakt in i elden och jobba röven av dig i 45 minuter om det är allt du orkar, då kommer säkerligen även målchanserna dyka upp för dig.


Personangreppen i denna artikel är inte det viktiga, ni bär definitivt inte skulden till denna förlust, det som är viktigt är att varje kamp och bollövervinnande är viktigt. Kommer en rensning från vårat försvar så är det guldvärt om någon av våra forwards erövrar bollen eller iaf sätter så pass hög press att motståndaren inte får måtta in ett inlägg.

Martin Pedersen:

Du är 27,28 år gammal och en klok man, du var hårsmån ifrån att bli utvisad enbart för att dina känslor svajar i en redan förlorad match (iaf om du blivit utvisad). Nästa match har vi Klagshamn, ville du bli utvisad?

Moussa Youssouf:

Även du hade blivit utvisad 7 av 10 gånger för ditt handgemäng mitt på plan. Du har stort hjärta Moussa och gör ytterst sällan om aldrig en plattmatch

men någonstans måste du kunna ha mer inpulskontroll, det lär jag för fan min dotter som e 4 år



Vi glömmer dagens match och ser till att ge

Klagshamn sin första förlust för säsongen

på lördag

 

MVH

Hazi

Av OlympicFans - 13 augusti 2011 17:10

TRÅKIGT NOG BLEV DET FÖRLUST I DAGENS HEMMAMATCH.


Idag hade vi möjlighet att knappa in på Klagshamn och Ljungby men tyvärr kom vi inte upp i den standard som behövs för att vinna i 2:an.


0-2 till Karlskrona


mer info under kvällen

Av OlympicFans - 12 augusti 2011 19:08

Linus Nilsson går vidare

och kommer framöver att tillhöra Heleneholms SK.

 

Linus som den senaste tiden inte haft motivation nog att satsa på fotbollen skall nu istället varva ner och erbjuder sina tjänster till Heleneholm.


Linus har varit med på hela resan till 2:an som starter men har i år haft lite hårdare konkurrens.


 Hade Linus haft motivation skulle han med stor sannolikhet även varit starter i år.

Heleneholm gör en mycket bra värvning och Linus kommer säkerligen bidra med mycket.

 

Olympic önskar Linus lycka till i sin nya förening

Av OlympicFans - 11 augusti 2011 22:28


Lördag tar vi emot Karlskrona hemma på Lindängens IP förhoppningsvis iallafall då vädrets makter kan flytta matchen till konstgräs och då troligen gamla IP.


I Olympiclägret så ser det bra ut och alla är tillgängliga utom Dawda Ngum (avstängd) & Patrik Svensson (skadad) det finns även ett visst frågetecken kring Daniel Svensson som blivit inkallad i det militära som reserv(utbildning)


Formen i laget sägs vara bra och framförallt Michael Hanssons form har imponerat. Även Ersan Mujevic har gjort fint ifrån sig sen omstarten och kanske får vi se en eller båda från start nu på lördag.

Tillbaka i truppen efter skada är Blerim Mullici.


Karlskrona tog hem en 3 poängare senast , hemma mot Nike.


KAIF får klara sig utan 3/4 av deras mittfält som de spelade senast mot Nike då Emil Fransén, Anthony Dafaa & Robin Sjöö inte är med

 

Daniel Holm:

(tränare Kaif)

- Olympic är ett mycket tight lag att möta, de är mycket välorganiserade och disciplinerade. Vi hade stora problem med dem i hemmamötet i våras, vi förlorade med 3-2 efter att vi kommit i 2-0-underläge i halvtid efter en mindre bra första halvlek. I andra var vi på väg in i matchen, men efter vi reducerat till 1-2 kom deras tredje mål på straff och sen var det för tungt.

Truppen ser bra ut, vi har Jimmy Franzén avstängd, Anthony Dafaa Clement skadad och Robin Sjöö förhindrad att medverka på grund av hans civila jobb. I övrigt är alla tillgängliga.

Beträffande matchen måste vi jobba mer defensivt över hela planen och få bättre balans på mittfältet och absolut inte tappa bollen, då kommer de med snabba omställningar, det är de bra på. Och så måste vi naturligtvis sätta våra chanser.


99Filip Hillgren
25Johan Mårtensson
2Metin Hamid
3Pelle Holm
5Irfan Mujevic
6Ersan Mujevic
7Moussa Youssouf
10Murat Kücükvardar
11Patrik Burda
13Danijel Hrvacevic
15Daniel Svensson
17Michael Hansson
19Mattias Hansson
20Ilir Abdi
22Blerim Mullici
23Viktor Borggren
24Rani Hadrous
28Martin Pedersen
Snittålder
25,4 

Av OlympicFans - 7 augusti 2011 09:25

Kvarnby är bra det är definitivt inget tvivel om det och jag vill tillochmed påstå att Kvarnby är det bästa laget vi mött i årets serie.

De spelar en väldigt attraktiv fotboll med stor rörelse och arbetsvillighet.


Och även om jag samtalade med PH kvällen innan match då han var rätt säker på utgången av denna matchen så var jag betänkligt nervös och fullständigt nöjd med en pinne när 60 minuter passerat.


PH sa:

  • De får max 4 målchanser
  • Vi vinner med 2-0
  • Vi överrumplar/överraskar dem i andra med speed.

Vi skall inte be om ursäkt för denna vinsten, Taktiskt sätt slog Peter Hillgren Rickard Nordström på fingrarna och knäckte Kvarnby på 15-20 minuter.


Peter har en fingertoppskänsla i sina byten som jag har berömt honom för flera gånger tidigare. I år har det inte blivit lika markant skillnad som de 2 föregående åren men igår när vi behövde det som mest plockades det fram.


Bytena gav direkt resultat och därav hamnar många poäng där.

3 poäng

Ersan Mujevic - Enormt kraftfull och bidrog med ny tändvätska till Olympic. Helt plötsligt trodde 11 man på seger. Ersan är helt klart inne i en bra period och fick dessutom sätta det avgörande 2-1. Han fick tillochmed fart på Burda!

Michael Hansson - Man vill bara se Hanssons 1-1 mål om och om igen. Rutin, kontroll och ovärderlig kunskap. Hansson servera också Burda ett totalt friläge, briljant helt enkelt.

2 Poäng

Moussa Youssouf - Energi,energi,energi. Full fart hela tiden och stressar fram misstag hos motståndarna. Moussa orkar 90 och han vill man se i 90

Dawda Ngum - Kvarnby var en man mer på mittfältet och även om underlaget inte gynnar Ngum gjorde han en bra arbetsinsats

Metin Hamid - Bäst i backlinjen, borde även varit målskytt då han på hörna var alena på bortre stolpen.

1 Poäng

Martin Pedersen - Chefen i backlinjen gjorde brytningar som var väldigt viktiga och kanske även matchavgörande.

Mattias Hansson - Stark insats och när Ersan kom in och började vinna bollar och smälla på så såg man verkligen hur Hanssons vinnarskalle tände till. Hansson hade en jobbig kant med Michael Johansson som närmaste kombatant

Johan Mårtensson - Formen håller i sig och gör en och annan räddning iaf en av hög klass.

 

      
3 i Topp
2011
Poängställning Omgång13
SpelarePoängAntal 3:or
Johan Mårtensson143
Martin Pedersen142
Rani Hadrous133
Moussa Youssouf101
Patrik Svensson7
Blerim Mullici61
Mattias Hansson61
Dawda Ngum6 
Patrik Burda5
Michael Hansson41
Daniel Svensson4
Metin Hamid4 
Ersan Mujevic31
Filip Hillgren2 
Murat Kücükvardar1
Pelle Holm1 
Viktor Borggren1 
Ilir Abdi1 


 





Tonny Tindberg




Carl GustafssonFelix NarinMarcus SjögrenTobias Hansmark





Rasmus Nilsson
Rehmin MislimiFirat Sahan
Michael JohnssonJohan Nilsson

Joel Berglund









Rani HadrousPatrik Burda




Viktor BorggrenDawda NgumDaniel SvenssonMurat Kücükvardar




Mattias HanssonMartin PedersenMetin HamidPelle Holm





Johan Mårtensson




 
  
INUTINUT
Ersan MujevicRani HadrousAndré AnderssonJohan Nilsson
Michael HanssonViktor BorggrenTomas HorvathRehmin Mislimi
Moussa YoussoufMurat KücükvardarValon MusilajTobias Hansmark
Av OlympicFans - 4 augusti 2011 22:10

Lördagens match borta mot Kvarnby har matchstart kl 14:00.

Truppen ser ut enligt följande:

99Filip Hillgren
25Johan Mårtensson
2Metin Hamid
3Pelle Holm
5Irfan Mujevic
6Ersan Mujevic
7Moussa Youssouf
10Murat Kücükvardar
11Patrik Burda
13Danijel Hrvacevic
14Dawda Ngum
15Daniel Svensson
17Michael Hansson
19Mattias Hansson
20Ilir Abdi
23Viktor Borggren
24Rani Hadrous
28Martin Pedersen
Snittålder
25

Blerim är inte med pga den skada han ådrog sig senast mot Högaborg, han är i träning men kan inte ge hundra.

För första gången i år så är Irfan Mujevic uttagen då skador satt stopp hittills.


Sist vi mötte Kvarnby visade de prov på fin fotboll och är ett av de lagen som imponerat mest på mig.  Deras seger mot oss var enligt mig helt rättvis.


Vi får hoppas på en islossning från våra forwards, 3 mål vardera vittnar inte om några större målsprutor fast vi alla vet att det finns mer att hämta ur dessa herrar.

Av OlympicFans - 2 augusti 2011 15:31

Linsdal har värvat en forward vid namn

Christoffer Christensson.


Christoffer har senast tillhört Kalmarr FF.

Vid Linsdals träningsmatch i fredags 29/7 gjorde han de två sista målen i segern över Färjestaden med 5-1

Presentation

BKO Lindängen 2015

Rösta

Vad tror ni Olympics placering blir i serien 2015?
 Plats 1
 Plats 2
 Plats 3
 Plats 4
 Plats 5
 Plats 6
 Plats 7
 Plats 8
 Plats 9
 Plats 10
 Plats 11
 Plats 12

Fråga mig

99 besvarade frågor

Länkar

News

Kategorier

Besöksstatistik

Sök i bloggen

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards