Husie IF som haft en hel del Olympicare i truppen tappar troligtvis de Tre S:en nästa år:

Igår var det tränigsmach borta på Kulladals IPś konstgräs. För motståndet stod IFK Klagshamn som slutade 5 i årets division 2 södra.

I Olympic testades 4 spelare & 1 nyförvärv alla med godkända betyg.

Matchen däremot var det Klagshamn som dominerade spelmässigt.

Klagshamn spelade en 3-5-2 uppställning med Darko Marasovic som centralback. Darko var resolut och agerade med stor pondus och när vårt nyförvärv Ibrahim Matar vid några tillfälle försökte utmana man mot man syntes det att Darko kommer 4 divisioner högre uppifrån. Inget ont om Matar, Han var en av våra bästa spelare för dagen och kommer bli ett starkt tillskott i offensiven.

Olympic kan även ha haft ett skott i mål då Hillgren protesterade högljut vid en situation där Niklas Schön rycker ifrån sin försvarare och avslutar i stolpen(!?) här menar Hillgren att den tar i hjulet alltså inne i mål och studsar ut. Då var ställningen 2-0 till Klagshamn och vi var inne i en bra period.

Minuterna senare blir Niklas Schön frispelade igen men avslutar med en lobb utanför mål. Målet och förlusten spelar ingen roll men det var en fin prestation av Niklas som kunde resulterat i ett vackert mål.

I andra halvlek hade Ibrahim Matar en frispark vid straffområdet men en bra räddning av Oliver Thompson gjorde Matar mållös denna matchen.

Klagshamn var bra och hade en klar spelidé med kortpassningsspel och snabba vändningar med mycket folk. Ett modernt fotbollstänk av Grimberg.

Olympic var trubbigt men dock ej ofarligt. Båda lagen fattades såklart spelare och vid en förlust finns det ändå en tröst i att många var borta.